Ubistvo
Foto: Printscreen/facebook

Srećko, Slađana i maloletnik se terete da su Dejana lišili života 5. avgusta kada su ga, kako se sumnja, po njenom nalogu mladići presreli, pretukli nasmrt palicama, stavili u kola na mesto vozača, gurnuli automobil sa njegovim telom sa puta i zapalili ga.

- Nameravali su da sve izgledao kao saobraćajna nesreća, ali je istina ipak isplivala na površinu dva meseca kasnije, najverovatnije kada je maloletnik progovorio meštanima sela - podseća izvor Kurira.

Osim tragova ubistva, kako za Kurir pričaju izvori, Srećko je pokušao da zavra i tragove svoje ljubavne afere sa Dejanovom suprugom Slađanom i tako na društvenim mrežama objavio da je u vezi sa izvesnom Milicom.

Ubistvo

facebook

 

- Njemu piše da je u emotivnoj vezi sa tom Milicom, ali ta devojka ne postoji. Fotografije na tom Fejsbuk profilu od te Milice je skinuo sa interneta i montirano njihove zajedničke slike u obliku srca. Vidi se da su slike fotomontaža - kaže naš sagovornik i dodaje:

- U želji da svi pomisle da Milica postoji i da se vole, on joj je ispod montiranih zajedničkih slika ostavljao komentare srca, a virtuelna Milica je odgovorala istim emotikonima. Takođe, na profil Milice kačio je i svoje fotografije, želeći da prikaže koliko ga Milica voli.

- Videlo se da su to slike neke devojke skinute sa interneta i da ta devojka uopšte nije iz Srbije. On je sigurno to sam napravio lažni profil, da isfingira da je u srećnoj vezi, da niko ne bi posumnjao da se švaleriše sa udatom Slađanom - pričaju zaprepašćeni meštani Klokovčeca.

Kako su meštani ranije ispričali ubijeni Dejan se ponakad i družio sa osumnjičenim Srećkom.

- Ja samo znam da se Dejam družio sa tim momkom. Koliko su bili bliski ne znam, ali su se družili dovoljno da ih ponekad vidimo da zajedno popiju piće, popričaju kad se sretnu - rekao je ranije meštanin za Kurir.

Ubistvo

facebook

 

Obdukcija Dejanovog tela inače nije rađena i on je sahranjen. Međutim, Više javno tužilaštvo u Negotinu je naložilo ekshumaciju njegovog tela i da se uradi obdukcija kako bi se prikupilo što više dokaza.

- Srećko i maloletni pomoćnik priznali su delo i opisali kako se sve dogodilo, dok je Dejanova supruga bila izričita u tome da ona nema nikakve veze sa ubistvom niti sa dvojicom uhapšenih - rekao je naš izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading