Otac četvoro dece izgoreo
Foto: Printscreen/Društvene mreže

- Srećko, Slađanin ljubavnik, išao je sa Dejanom u lov, pričao sam mu da ne ide sa njim i da će ga ubiti. Unuk me nije poslušao, pričao mi je da se to neće dogoditi - kaže Dejanov deda za informer i dodaje:

- Slađana je htela da se uda za ljubavnika, sigurno je zato Dejana i ubila. Koliko znam, četiri godine unazad je ona bila sa njim. Jadan moj unuk.

Dejanov deda objašnjava da kada je Slađana bila trudna sa četvrtim detetom zvala je ljubavnika da ide sa njom na kontrole.

- Bila je trudna, nosila je devojčicu. Odlazila je na kontrole u Majdanpek zajedno sa ljubavnikom. Ona se uvek njemu javljala kad ima kontrolu i tražila da idu zajedno - kazao je naš sagovornik. 

Otac četvoro dece izgoreo

Društvene mreže

 

 

Inače Slađana i Srećko, njen ljubavnik, su kako tvrdi Dejanov deda, familija. 

- Ko zna šta se sve tu izdešavalo? To niko nikada neće znati. Moj Dejan se tog dana vraćao sa posla iz druge smene, oni su ga čekali i ubili. Muka me hvata kada pomosilim na njihovo četvoro dece. Ne znam šta će sada biti sa njima, bez oca i majke, koja će na robiju - rekao je deda za Informer.

Zločin odigrao se 5. oktobra samo dan nakon što su Dejan i njegova supruga Slađana proslavili desetogodišnjicu braka. 

U prvom trenutku verovalo se da je Dejan nastradao u saobraćajnoj nesreći, ali onda se Miloš P. (17) koji je učestvovao u zločinu pijan pohvalio kako su ga on i njegov rođak Srećko ubili.

Policija je odmah po obaveštenju šta je tinejdžer izjavio na informativne razgovore pozvala i "ucveljenu udovicu", ali i njenog kako će se ispostaviti ljubavnika Srećka i njegovog rođaka. 

Oni su pali na poligrafu, a maloletnik je čak hladnokrvno ispričao da je za ubistvo dobio od Dejanove supruge Slađane, 100 evra i 5.000 dinara.

Njima se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

 

BONUS VIDEO

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading