ISTINITA PRIČA Zbog ogrebotina na bebinom licu majka je rešila da kupi kameru: Nakon pogledanog videa iz bebine sobe, spakovali su se i pobegli iz kuće!
Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kada je majka iz Mičigena primetila neke neobične pojave u svom domu, odlučila je da istraži. Želela je da shvati šta je izvor neobičnih zvukova koje je čula noću i postajala je sve više uplašenija. Čak je postala sumnjičava prema vereniku, ali on je rekao da on nema nikakve veze sa neobičnim stvarima koje se događaju.

Čudna figura

Počinjala je da se prilično brine. Šta se dešavalo? Da li su svi bili u velikoj opasnosti ili je ona preterala? Bilo je vreme da dobijem neke odgovore ...

Bejbi Monitor

Odlučila je da preuzme stvari u svoje ruke i postavila monitor za bebe kako bi pokušala da shvati šta se dešava. Još više ju je zabrinulo to što je jednog dana primetila neobične ogrebotine na bebinom licu. Da li se njena ćerka češala ili se događalo nešto zlokobnije?

Čudne oznake na bebinom licu

Hiler Broug je živela sa svojim verenikom Džošom Higinsom, zajedno sa njihovom jednogodišnjakinjom Lili, u kući Džošuove majke u Mičigenu. Tamo su živeli oko godinu dana kada su naglo rekli da žele da odu. Počelo je kada je Hiler primetila neobične tragove na Liliinom licu. Kako su se ove ogrebotine nastavile pojavljivati na bebinom licu, Hiler je postajala sve više zabrinuta.

Zvečka stvarnosti

Pre toga, Hiler i Džoš živeli su u miru. Njih dvoje su bili zaljubljeni i srećno su zajedno odgajali ćerku u malom gradu koji je izgledao živopisno. Jednom kada je Hiler počela da čuje čudne zvukove noću, stvari su imale zlokobniji zaokret. Čula je lupanje po podu, škripanje šarki vrata i korake koji su dopirali iz kuhinje. Jednom kad je primetila ogrebotine na Liliinom licu, bilo joj je dosta.

Tenzije su počele da rastu

Hiler je započela sa pitanjem Džoša da li ustaje usred noći i da li je bio u Lilinoj sobi. Iako je uporno poricao da nije na bilo koji način umešan, Hiler je ostala sumnjičava, što je dovelo do napetosti između para. Odlučila je da uzme stvari u svoje ruke i shvati šta se dešava.

Upravo zbog toga je Hiler odlučila da kupi monitor za bebe. Muž je krenuo s njom i čak joj pomogao da to postavi. Džoš im je predložio da postave monitor na način da mogu da provere da li se Lili grebe. Hiler se složila, ali takođe zabeležila činjenicu da se ona stalno starala da Lili seče nokte.

 

Kupili su Logitech Circle 2, koji je imao funkciju noćnog vida koja bi im, nadam se, omogućila da shvate šta tačno ili ko stvara probleme. Iako nisu dobro spavali, rano jutro su dočekali kako bi mogli da provere Lili i snimak monitora. Bili su šokirani kada su videli još ogrebotina na Liliinom licu. Bilo je vreme da proverimo video.

Jeziva figura

Video je prikazao lik muškarca koji se pojavio u Lilinoj sobi i Hiler je odmah pomislila da to znači da Džoš mesečari. Međutim, ovo nije objasnilo ogrebotine na Liliinom licu ili neobične zvukove. Sa teškim osećajem straha, Hiler je shvatila da će morati da nastavi da nadgleda situaciju pre nego što shvati celu sliku.

Nakon drugog gledanja, Hiler je primetila da je nakon što je čovek ušao u Lilinu sobu i sama Lili bila svesna njega i izvukla se uz pomoć bočnih ograda svog krevetića. Čini se da se senčna figura okreće prema monitoru, i u tom trenutku Hiler shvati da to uopšte nije Džoš.

Njeno srce je počelo da udara kao da je upravo istrčala maraton i u glavi joj se počelo vrteti. Ostala je bez daha i nije mogla da shvati ko bi mogao biti taj stranac u bebinoj sobi. Bila je prestravljena pri pomisli da neko ulazi u njihov dom i cilja njenu devojčicu.

Shvatila je da ovo objašnjava i neobične zvukove. Čovek je šetao kroz njihovu kuću. Gledala je video iznova i iznova i ubrzo shvatila da je onog trenutka kada je lik prošao pored Lilinog krevetića, postao potpuno proziran. Hiler se sledila, ne verujući onome što je videla. Znala je da mora da pokaže mužu, ali i da moraju što pre da izađu iz te kuće.

Istina

Džoš je podelio da je „Bilo je hladno ... Bilo je to bukvalno ledeno u kičmi, poput onog„ šta ako “faktora - da li sam ovo upravo video? Hiler je opisala situaciju: „Videti ogrebotine na Lilinom licu bilo je tako bizarno i zastrašujuće. Plakala sam: 'Šta se dogodilo sa mojom bebom?' Zgrabila sam je za jaknu i otrčao do kuće svekrve. Niko nije znao šta se dogodilo. Pitali smo se da li se ogrebala, ali njene male ruke nisu se podudarale sa ogrebotinama na licu.

Džoš je bio jednako potresen kao i Hiler pri pomisli na senkovitu, sablasnu figuru koja kao da je lutala u sobi njegove ćerke dok su spavali. Bio je prestravljen i u potpunosti se složio sa ženom da treba da odu odande. Pozvali su policiju, a zatim su stupili u kontakt sa naučnim paranormalnim istragama u Mičigenu.

Mike Priest, suvlasnik Naučnih paranormalnih istraga u Mičigenu, doveo je tim da istraži njihov dom. Ekipa je pogledala video snimke i pregledala celu kuću. Međutim, njihov konačni izveštaj nije doneo dobre vesti par. Izvestili su da misle da bi kuća mogla biti ukleta.

Hiler je podelila da ovo nije jedina čudna pojava kroz koju je prošla. Ona je podelila: „Jednog jutra sam se probudila da se spremim za posao i činilo mi se da me neko guši, a zatim me potreslo i u tom trenutku sam odlučila da kupim našu kameru.“ Takođe je rekla: „Bilo je trenutaka kada smo se moj verenik i ja ujutro probudili i začuli besan muški glas - kao da je neko uradio prst noge o krevet.“

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading