MUK POSLE HARIJEVE NETFLIKS BOMBE Vilijam i Kejt sa decom na koncertu "Zajedno na Božić" poslali značajnu poruku
Foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt postavili su ujedinjeni front dok prisustvuju izvođenju božićnih pesama u Vestminster holu. Paru su se pridružili princ Džordž i princeza Šarlot na ceremoniji - koja će biti emitovana na ITV1 na Badnje veče. Velsovi su se ujedinili nakon najnovijih bombi koje su ispale u novom dokumentarnom serijalu Harija i Megan.

Bakingemska palata je odbila da komentariše ove tvrdnje. Kralj i kraljica supruga pridružili su se Vilijamu i Kejt, Džordžu i Šarlot na koncertu u Vestminster holu. Čulo se da Kejt, koja je bila domaćice događaja, govori pevaču Alfiju Bou o sopstvenim muzičkim veštinama, rekavši da joj treba više vežbanja u pevanju. Rekla je: "Na klaviru možeš malo više da se sakriješ nego kad pevaš".

"Zapravo, moja deca mi verovatno ne bi oprostila – nisam sigurna da li misle da imam posebno dobar glas za pevanje. Moraću da uzmem neke časove".

MUK POSLE HARIJEVE NETFLIKS BOMBE Vilijam i Kejt sa decom na koncertu

Foto: Profimedia

 


Kejt se takođe sastala i zahvalila onima koji su učestvovali u službi, uključujući zvezdu Paddingtona Hjua Bonvila i pevačicu Melani C. Više od 1.800 ljudi okupilo se u opatiji na koncertu, koji je organizovan da bi se odao priznanje "nesebičnim naporima pojedinaca, porodica i zajednica širom Ujedinjenog Kraljevstva, i da se proslavi i pokaže radost koju ljudska povezanost i zajedništvo mogu doneti".

Božićna jelka u opatiji bila je ukrašena malim ukrasima od medveda Paddington, što je znak slavne skice pokojne Kraljice, dok su goste dočekali atmosferske pahulje iz mašine za sneg kada su stigli na ulaz. Prisustvovali su i princeza Beatris i njen suprug Edoardo Mapeli Moci, princeza Eugenie i Jack Brooksbank, princ i princeza Majkl od Kenta, ledi Gabrijela Kingston i Zara i Majk Tindal.


Među fotografijama su primećeni i grofica od Veseksa, vojvoda i vojvotkinja od Glostera, vojvoda od Kenta i princeza Aleksandra. Lord i ledi Frederik Vindzor, Tomas Kingston, Danijel i Lejdi Sara Čato su takođe bili među gostima. Na koncertu su bili Kejtini roditelji Kerol i Majkl Midlton, kao i Kejtina sestra Pipa i njen suprug Džejms Metjuz i Kejtin brat Džejms i njegova supruga Alizi.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading