frizerka
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Vera, devojka iz Kalifornije, koja je i berberin i frizer, postala je svetska atrakcija kada se pročulo o načinu na koji brije svoje mušterije. Mnogima će to možda izgledati čudno, ali ističe da je svi njeni klijenti izuzetno poštuju.

"Ja sam berberin i brijanje naplaćujem 113 evra, a muškarci ne mogu da odole mojoj jedinstvenoj metodi brijanja, ne mogu da se zasite", rekla je 26-godišnja Kara Vera iz Kalifornije.

Naime, ona je svojim „posebnim” načinom šišanja privukla mnoge muške klijente zahvaljujući „uniformi” koju nosi prilikom brijanja.

Postala zvezda na društvenim mrežama

Dok se udobno sede u fotelji, Vera, koja često nosi samo majicu i gaćice, pažljivo brije muškarce koji joj u naletima dolaze u salon. Upravo zbog toga je postala zvezda na društvenim mrežama.



Nedavno se preselila u Las Vegas nakon što je pronašla idealno mesto za svoj salon. Kao što se i očekivalo, Vegas se pokazao kao savršeno mesto za njenu jedinstvenu metodu. Cene se kreću od oko 100 evra za osnovnu frizuru ili bradu, a naplaćuje više ako usluga uključuje skidanje i masažu.

Žene se ne ljute

Da tako mogu da zaradim, shvatila sam kada sam brijala prijatelja sedeći mu na kolenima, a snimak sam postavila na društvene mreže, koji je „eksplodirao” i svi su pohrlili u komentarima da traže moje usluge.

"Odlučila sam da počnem tako što sam se oblačila samo u donji veš i sedela na klijentima. Svi su me izuzetno poštovani. Dolaze po jedinstveno iskustvo i zaista uživaju", kaže Kara Vera.

Dok većina pretpostavlja da dame ne žele da njihovi partneri koriste njene usluge, Kara smatra da to nije slučaj. Zapravo, tako dobiva mnoge rezervacije, piše britanski tabloid The Sun.

"Nikada nisam imala ženu koja se naljutila. Žene su me tražile da zakažem termine za njihove momke i supruge i često me traže da im dođem i na svadbe", objasnila je na kraju razgovora.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading