venčanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Venčanje je najčešće ceremonija u crkvi ili opštini, mada je sve više parova koje matičar venčava u nekom restoranu gde se posle nastavlja svadba. Međutim, sve je više parova koji se odlučuju da na potpuno ne tradicionalan način uplove u bračnu luku. Tako se venčanja organizuju na liticama planina, na livadi ili čak u balonu.

Iako mnogi ovo definišu kao potrebu za pažnjom i isticanjem, činjenica je da su mladenci danas sve češće odlučuju da se pre svega zabave i opuste u krugu najbližih, na koji god način to bilo, pa radije daju prioritet nekim kreativnijim načinima proslave ili aktivnostima koji će na taj poseban dan svima ostati zauvek u sećanju.

Na Tiktoku se pojavio simpatičan snimak nesvakidašnjeg venčanja gde mladenci sa svojim gostima skijaju na snežnoj stazi i to svečano obučeni.

Među prvima su se u snimku pojavili mlada u venčanici preko koje je nosila bundu i bidemajer u ruci kao i mladoženja u svečanom odelu koji su pokazali sjajne veštine na ski stazi. U stopu su ih pratili članovi porodice i prijatelji. Svi vidno raspoloženi i doterani pokazali su da zabave ne manjka dok se spuštaju niz snežnu padinu. Iako su se po mnogima gosti smrzli na niskoj temperaturi, za ovakav doživljaj, vredelo je pomučiti se. Fotograf koji je zabeležio ovo nesvakidašnje venčanje zauzeo je sjajnu poziciju sa strane staze i napravio odlične fotografije.

- Koliko bi trebalo da budeš bogat kada svi članovi tvoje porodice dobro skijaju.

- Ok, ali fotograf koji je sve ovo zabeležio je neverovatan.

- Pa, da li su mladenci platili sve ovo?

- Pogledala sam ovo pet puta iznova. Toliko je dobro.

- Ovo je najbeljija stvar koju sam ikada videla.

- Ovo je pravi vajb - bili su neki od komentara.

Većina tiktokera je bila oduševljena inventivnošću mladenaca i celom idejom koja je i te kako autentična, zbog čega će kako su mnogi priznali, ovaj događaj pamtiti zauvek. Drugi su razmišljali kako se u ovom poslu snašao fotograf budući da je napravio sjajan snimak i neverovatne fotografije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading