IMAM BEBU, A ON SVAKI DRUGI DAN DOLAZI DA SMARA Jedan tata iz Pančeva besan na komšiju, evo šta je razlog
Foto: Alo/Printscreen

Muškarac iz Pančeva požalio se u svojoj anonimnoj objavi na Reditu da mu odnedavno u zgradi problem stvara komšija koji često dolazi na njegova vrata i žali se na novonastalu situaciju - neprestano trčkaranje deteta od 16 meseci.

"Dolazi mi komšija na vrata svaki drugi treći dan da me smara kako se čuje kako mi dete trči po stanu. Beba ima 16 meseci. Prohodala pre 3 meseca, evo je sad ne staje. Uglavnom, evo baš juče u 18:25 mi je došao na vrata da smara lik, ja rekoh 'Vidi ovako, zovneš komunalnu policiju i to je to'. Nama dete spava od 19:30-20:30 najranije do 7 ujutru i većinom nismo kod kuće oko 15:00 do nekih 18:00 baš dokle je taj neki kao 'kućni red' ili šta već.

Sa druge strane rekoh 'Vidi, zovneš brata koji je sagradio zgradu, i njemu ke*aš ako ti se čuje svaki korak da je zgrada teško go*no (a nova gradnja u pitanju..) , ili promeniš stan... i lik se nešto kao iznervira, žvaće policiju i promrmlja mi nešto za dete, nisam ga čuo šta je rekao previše sam raspoložen nešto bio...", napisao je on te pitao ostale šta u ovoj situaciji tačno može biti problem sa 'pravne strane'.

"Trudimo se da smanjimo buku"

Takođe, dodao je da se ipak, pored svega trude da smanje "buku", zbog kako kaže neke humanosti koja treba da bude u igri.

"Uglavnom trudim se da na najmanji mogući nivo dovedem buku, noću se možda čuje jednom kad zaplače za mleko i to je sto je. Generalno me iskreno zabole za komšije, i šta drugi misle o meni... Poenta je da meni dete ne pravi rusvaj i šou program u jedan ujutro, nego u šest popodne" priznao je on.

"Pazi ti šta njemu smeta"

Pored saveta da u stanu ubaci tepih kako bi se hodanje manje čulo, ili da uključi jaku muziku kako bi komšiju još više iznervirao neku su ga ipak posavetovali da se obrati policiji.

"Bukvalno ništa, može da ti pljune pod prozor. Sledeći put kad ti dođe na vrata reci da ćeš da ga prijaviš za uznemiravanje i pred njim zovni komunalce i reci da ti dolazi na vrata da preti i da se osećaš ugroženo... Svaki put kada ti zazvoni na vrata zovi komunalce i prosto ga prijavi za uznemiravanje", "Samo kućni red da se poštuje, i to nema radova i glasne muzike, to je to. Za sve ostalo teraj ga u tri... Pazi ti, smeta beba što hoda po stanu", pisali su mu oni.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading