panorama
Foto: Alo/Vladimir Markovic

On je svojom objavom pokrenuo je čitav niz sličnih problema sa stanarima zgrada.

A na fotografiji, jeziv prizor - istopljena i uništena saksija od vatre, sa potpuno izgorelim cvećem i podom koji je takođe oštećen.

Ova nemila situacija naterala je i druge da se sete kakve su sve probleme imali ili imaju sa svojim komšijama.

Sve kreće od onog "ajde, šta ti smeta"

"Meni je žena iznad bacala pikavce koji su završavali na simsu. Izrešetala ga skroz dok sam primetila. Kad smo počeli da držimo otvoren prozor, 'zamolila' sam da bolje gađa, da ubaci koji pikavac u stan ili da joj kupim pikslu. Prestala da baca", "Zapaliće zgradu id**ti . Iznad mene su se zapalile novine odlagane na terasi a ljudi imali blind vrata pa vatrogasci morali iz našeg stana da im gase požar", "A ja se još bunim zbog kora od mandarina što nalazim po terasi", "Kao da smo jedni drugima neprijatelji. Sve potiče od onog tipa 'ajde, smetaju ti pušači' ili 'nećeš da crkneš zbog jednog bačenog papirića'", pisali su oni.

Ipak, bilo je i onih koji su svojim ponašanjem potvrdili da poštuju svoje komšije.

"Ja uredno pikslu sa sobom nosim kad sam na terasi jer kultura a i komšinica ispod ima dosta cveća, planuli bi za sekund a i žao mi onog jorgovana porastao do moje terase. Opet nek je sva šteta ta saksija i sve ostalo da je dobro", glasio je komentar jedne žene

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading