Tetovaža
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Tetovaže ostaju za ceo život, pa je zaista važno dobro razmisliti o tome šta ćete staviti na svoje telo kako ne biste morali prolaziti kroz laserski tretman uklanjanja tetovaže i zažalili zbog svoje odluku, poput tiktokerke Anikole, koja se rasplakala nakon što je videla rezultat.

U viralnom snimku, ona je objasnila kako je odlučila da sa prijateljicom napravi zajedničku tetovažu, a svaka je na ruci odlučila tetovirati polovinu leptira. Međutim, ono što je trebalo biti simpatična posveta prijateljstvu pretvorilo se u njihovu noćnu moru.

@lanicole001 When you try to get cute matching bestie tattoos and you get two limp d*cks instead! #wheninnash #ohno #coverup #tattoo ♬ Oh No - Kreepa
Naime, tetovaže izgledaju fora kad su jedna do druge, ali kad se tetovaža posmatra samo na jednoj ruci, podseća na nešto sasvim drugo, a što tačno, možete zaključiti sami.

"Je li ovo zatvorska tetovaža?"

Snimak je pregledan više od 7.7 miliona puta i prikupila je 754.000 lajkova, kao i brojne komentare.

"Je li ovo zatvorska tetovaža?" našalio se jedan tiktoker, dok se drugi nadovezao: "Ko god je ovo učinio, znao je. Znao je." Drugi su ipak bili saosećajniji i savetovali je kako da popravi dizajn, a neko je predložio da prijateljice tetoviraju i drugu polovinu leptira.

"Sve dok obe imate istu tetovažu, mislim da će funkcionisati", napisao joj je tiktoker.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading