UVEK UZ SVOJ NAROD Oglasio se Marko Kešelj: Nebrojano puta videli smo kako međunarodni organi slepo posmatraju dejstvo Kurtijevih zlikovaca
Foto: Printscreen/Youtube

 

Nakon maltretiranja zbog tablica, brojnih, gotovo svakodnevnih hapšenja, na meti tzv kosovskih organa našli su se sada i srpski sportisti na Kosovu i Metohiji. Tužan je dan kada moramo da slušamo vesti kako policija tzv države ispituje trenera za šta sprema decu i šta deca treniraju, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu sporta Republike Srbije Marko Kešelj.

- Nebrojano puta videli smo kako međunarodni organi slepo posmatraju dejstvo Kurtijevih zlikovaca kojima je jedini zadatak istrebiti Srbe sa teritorije Kosova i Metohije. Od konstantnih pretnji, pljački, neosnovanih i izmišljenih razloga za hapšenja, do ranjavanja srpske dece na naše svete praznike, to uvek sprovode kao monstruoznu za njih poslasticu i nema Božića ili Vaskrsa kada se njihove zločinačke radnje ne ponavljaju -naveo je Kešelj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Keselj (@keselj11)

 

Svet nije video ovakvo ugnjetavanje i maltretiranje, a dodatno boli činjenica da iz Evrope uglavnom ćute na ovakve sramne poteze tzv kosovskih vlasti, ističe on.

- Ministarstvo sporta i država Srbija su uz sve svoje sportiste na Kosovu i Metohiji, decu i profesionalne sportiste koji godinama biju bitku da im se omogući osnovno ljudsko i sportsko pravo - da se takmiče i pobeđuju. Država Srbija će uvek i zauvek biti uz svoj narod - poručio je Kešelj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading