INZAGIJU SE DRMA KLUPA Inter sprema promenu trenera
Foto: AP/AP Photo/Luca Bruno


Italijanski mediji navode da je rukovodstvo Intera razočarano rezultatima kluba u ovoj sezoni, a kao glavni krivac označen je trener Simone Inzagi. Marota navodno ne želi da Inter naredne sezone vodi Inzagi, već je tu funkciju namenio Konseisau.

- U Portu ga smatraju institucijom, on ima još godinu dana ugovora sa ovim klubom. U gradu je vrlo popularan, a za navijače je nedodirljiv. Neće biti lako 'oteti' ga od predsednika Porta Pinta Da Koste, ali Serž ima ogromne ambicije i teško bi mogao da kaže ne Interu. Prvi kontakt je uspostavljen, Konseisao je voljan da se preseli u Italiju, ali se isprečilo obeštećenje - tvrdi italijanski list.

Portugalski klub navodno traži obeštećenje od 10 miliona evra, ali Inter nije spreman u ovom trenutku da izdvoji toliki novac za trenera. Konseisao je igrao za Inter od 2001. do 2003. godine, a trener je Porta od 2017.

U slučaju da Inter ne postigne dogovor sa portugalskim trenerom kao kandidati za novog šefa stručnog štaba milanskog kluba pominju se Antonio Konte, Roberto de Zerbi i Tijago Mota.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading