ALO! TIKET NEDELJE Napoli na “Maradoni” gosti Lacio, Neroazuri spremaju osvetu Fjorentini, Real i Monako žele da opravdaju ulogu favorita
Foto: Shutterstock

Fudbalske lige širom Evrope igraju se i ovog vikenda. 

Pred nama je još jedan bogat vikend, ponuda je velika, a ovo su neki od zanimljivijih duela.   

NAPOLI - LACIO (Subota, 20.45) Italija 1 

Teško da je prošla sezona mogla da bude bolja za Napoli koji je mimo svih očekivanja stigao do Skudeta, što je bio povod za veliko slavlje u Napulju. Poslednji međusobni susret između Napolija i Lacija je odigran početkom marta ove godine kada su Lacijali pomalo i iznenađujuće slavili sa 0:1 na stadionu koji nosi ime po jednom od najboljih fudbalera svih vremena. Napoli je ponovo sjajno startovao u šampionatu dok su Lacijali za sada najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije A. 

Predlog: 1 (Pobeda Napolija) Kvota: 1.65

MONAKO - LANS (Subota, 21.00) Francuska 1 

Sigurno je da će fudbaleri Monaka dati sve od sebe da se revaniširaju Lansu za dva teška poraza iz prošle sezone. U Kneževini je bilo čak 1:4, dok je u Lansu domaći tim ubedljivo slavio sa 3:0.

Generalno, Monako godinama unazad igra dosto dobro na domaćem terenu, ako izuzmemo finiš prošle sezone, kada je nekadašnji šampion Francuske vezao čak tri neuspeha na stadionu “Luj II”, što je ovu simpatičnu ekipu i ostavilo bez učešća u nekom od evropskih takmičenja. 

Predlog: 1 (Pobeda Monaka) Kvota: 1.60 

REAL MADRID - HETAFE (Subota, 16.15) Španija 1 

Real Madrid je bez ikakve sumnje tim koji je do sada ubedljivo najviše pokazao u ovogodišnjem izdanju španskog fudbala. Naime, Madriđani se nakon tri kola nalaze na prvom mestu sa maksimalnih devet osvojenih bodova. Primarni cilj Hetafea će i ovog puta biti opstanak u društvu najboljih, što ponovo neće biti nimalo zadatak. 

Predlog: 3+ (Minimum tri gola na utakmici) Kvota: 1.87  

INTER - FJORENTINA (Nedelja, 18.30) Italija 1 

U prvom kolu su izabranici Simonea Inzagija, koji je ponovo dobio poverenje čelnih ljudi kluba slavili na svom stadionu protiv Monce kada je bilo 2:0, da bi u prošlom kolu prošlosezonski finalista Lige šampiona slavio i na neugodnom gostovanju kod Kaljarija, pošto je taj duel završen rezultatom 0:2. Fiorentina je pobedom nad Rapidom iz Beča stigla do novog plasmana u Ligu konferencije, a poznato je da su Ljubičasti prošle sezone stigli do velikog finala u kom su nažalost poraženi od Vest Hema.

Predlog: 1 (Pobeda Intera) Kvota: 1.70 

Ukupna kvota: 8,40 

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading