ALO! TIKET NEDELJE Kraljevi dočekuju Sosijedad, Sevilja želi prvi trijumf u prvenstvu, goleada u Frajburgu, Siti za nastavak niza
Foto: Shutterstock

Fudbalske lige širom Evrope igraju se i ovog vikenda. 

Pred nama je još jedan bogat vikend, ponuda je velika, a ovo su neki od zanimljivijih duela.    

VEST HEM - MANČESTER SITI (Subota, 16.00), Engleska 1 

Vest Hem je prošle sezone ostvario veliki uspeh, pošto je ova ekipa osvojila Ligu konferencije, a sve to je engleskom predstavniku automatski donelo i plasman u Ligu Evrope. Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Premijer lige, u ovom trenutku se izabranici trenera Mojesa nalaze na sjajnom četvrtom mestu na tabeli uz deset osvojenih bodova. Mančester Siti je konačno prošle sezone stigao do titule u Ligi šampiona, a ponovo je odbranjena i Premijer liga.
Za sada stvari idu perfektno, pošto su do sada Građani odigrali četiri meča u novom izdanju najkvalitetnije lige na svetu i ostvarili isto toliko trijumfa. 

Predlog: 2 (Pobeda Sitija) Kvota: 1.50 

FRAJBURG - BORUSIJA DORTMUND (Subota, 15.30) Nemačka 1 

Meč koji privlači dosta pažnje je i meč između Frajburga i Borusije Dortmund, pošto su obe ekipe posle dobrog starta u poslednjem kolu kiksnule. Frajburg je šokantno poražen na Mercedes Benz Areni od strane Štutgarta, koji pruža fantastične partije na startu sezone, rezultatom 5:0. Borusija je sa druge strane ostala bez sigurna 3 boda pošto je uspela da ispusti dva gola prednosti na domaćem terenu i na kraju odigra nerešeno sa novim članom Bundeslige ekipom Hajdenhajma (2:2).

Predlog: GG 3+ (Obe ekipe će postići bar po gol i biće ih minimum 3 na meču) Kvota: 1.67 

REAL MADRID - REAL SOSIJEDAD (Nedelja, 21.00) Španija 1 

Real Madrid će na svom terenu u petom kolu najkvalitetnijeg ranga španskog fudbala ugostiti Real Sosijedad, što će biti duel dva tima koja ove sezone predstavljaju Španiju u Ligi šampiona. Poput Reala i Sosijedad očekuje meč u Ligi šampiona sledeće sedmice, a pošto ovaj tim nema tako široku rotaciju, vrlo lako se trener ovog tima može odlučiti za nešto izmenjen sastav, što po našem mišljenju daje veliku prednost Madriđanima, koji su ruku na srce veliki favoriti i bez toga.

Predlog: 1 (Pobeda Reala) Kvota: 1.66 

SEVILJA - LAS PALMAS (Subota, 18.30) Španija 1

Sevilja nastavlja sa praksom iz prošle sezone, kada je ova ekipa katastrofalno krenula u šampionatu, ali se na kraju tim iz Andaluzije značajno podigao, i uspeo čak da stigne i do trofeja u Ligi Evrope, što automatski znači i učešće u Ligi šampiona ove sezone, a upravo to i jeste bio primarni cilj ovog kluba. Na tri odigrana kola najkvalitetnijeg ranga španskog fudbala, Andalužani su doživeli isto toliko poraza i trenutno se mimo svih očekivanja nalaze na poslednjem mestu na tabeli, bez osvojenih bodova. Ni na ovom duelu pre svega ne treba očekivati previše pogodaka, međutim, mišljenja smo da bi bilo zaista previše kada Sevilja ni posle četiri odigrana kola ne bi upisala makar jedan trijumf na svom kontu, pa je ipak primarna prognoza jedinica.

Predlog: 1 (Pobeda Sevilje) Kvota: 1.67 

Ukupna kvota: 6,94

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading