Vukan Andrejević
Foto: Alo/Alo

Vukan Andrejević iz Leskovca je rođen kao treće dete u porodici Andrejević. Zbog nemilog događaja koji ih je zadesio, smrt prvog deteta u četvrtoj godini života od galopirajućeg tumora na mozgu, trudnoća sa Vukanom je praćena i proveravana više nego bilo koja redovna trudnoća, svi rezultati su pokazivali da je sa plodom i trudnoćom sve u najboljem redu, a da mama bespotrebno brine.

Pre 6 meseci bila mu je potrebna naša pomoć da ode na lečenje u Tursku. Njegova majka Tamara zahvalna je svima koji u pomogli i kaže da je tadašnji odlazak doneo dobre vesti.

“Kontrole kod neurologa su pokazale značajan napredak: EEG glave je sada uredan bez ikakvih smetnji i ostrih talasa, napredovao je u socijalizaciji, grafomotorici i razumevanju… Zbog pozitivnih rezultata naredni tretmani i kontrole umesto za 3 meseca zakazani su za 6 meseci, odnosno sad za kraj oktobra.

Vukan Andrejević

Alo

 

 

U ovih 6 meseci Vukan je dodatno napredovao, sada sve razume, ima neverbalnu komunikaciju, socijalizacija mu je bolja, grafomotorika, senzorika, počeo je da izgovara glasove, slogove i reči… Ali imamo još mnogo da učimo i napredujemo. Stigli smo do slogova i reči, a naš cilj su pesmice i priče. Za to nam je ponovo potrebna Vaša pomoć”, poručuje Vukanova mama.

Nedostaje im novca za naredne tretmane i kontrole koje su zakazane za oktobar. Mole još jednom za pomoć.

Unapred zahvalna Vukanova mama i porodica Andrejević.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading