Igor Jurić i Danka Ilić
Foto: Alo/Printscreen

Igor Jurić, direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu, naveo je da je reč o pravoj agoniji i postavio pitanje da li je uopšte devojčica nestala na mestu na kojem je to prijavljeno policiji.

On je to reko komentarišući jednu od verzija nestanka Danke da je oteta ili prodata i da je završila u Beču s dve Rumunke. 

- Iskreno ću reći, sve neke informacije kojem dobijem sa terena nisu bile vezane za to viđenje i da se devojčica nalazi u Austriji, to bi za mene bilo čudo - sumnjičav je Jurić. 

On kaže da su zaista vrlo čudne okolnosti kad se dete u tom predelu izgubi. 

- Nije to tržni centar, gde se vrše otmice. Sve je misterija od uzrasta devojčice do mesta gde je nestala. Mora se analizirati da li je dete došlo tu pred sam nestanak Mislim da će ovo biti rešeno za dan-dva i da ćemo konačno dobiti taj rezultat. Moramo biti spremni na sve opcije, pa i na ono najgore. 

Da podsetimo, Dankina majka Ivana prijavila je nestanak deteta 26. marta, oko 13.45, s imanja svog oca u Banjskom polju. Kako je tada rekla, ona je otišla do kola da uzme flašicu s vodom za starijeg sinčića (3) i kad se ubrzo vratila, Danke nije bilo. Ali je najvažnija istina - kazao je Jurić na TV Pinku. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
mikula

04.04.2024 11:08

Previše se taj Jurić pravi pametan ....prava istina je izašla na vidjelo Svaka čast policiji

mikula

04.04.2024 11:08

Previše se taj Jurić pravi pametan ....prava istina je izašla na vidjelo Svaka čast policiji