ČEDA JOVANOVIĆ OTKRIO ŠTA ĆE URADITI AKO DOĐE NA VLAST "Legalizovaću marihuanu ako dobijem izbore!"
instagram

- Ja kad vidim ove preduzimače i hauzmajstore što se kandiduju za gradonačelnika, ja ne znam da li su oni svesni šta je Beograd, ovaj grad je metropola. Gledam ovu nesreću Đilasovu ne znam ni kako se zove, uzeće onu metalnu četku da se riba pred kamerama. Kaže nema veze sa vladom, bio savetnik Nenada Popovića u nekom minastarstvu, pa šta ako si bio savetnik radio si posao - navodi Jovanović gostujući na TV Happy. 

Biračima je poručio da će se zalagati za legalizaciju marihuane, suzbijanje crnog tržišta narkotika i uvođenje aparata za testiranje kvaliteta sintetičkih droga, po uzoru na London.

- Ova zemlja posrće pod ogromnim teretom, a gde su programi! Evo nađite Đilasa daj neka kaže svoj program. Izašao bih na duel, hoću da razgovaram. On prodaje priču narodu ko nije sa nama taj je za Vučiča. Neće biti da je tako. Oni su se svi potrpali na neke liste, tu ima svega, samo nema politike i programa. Ni FBI ne zna ko je njihov kandidat za gradonačelnika – tvrdi Jovanović.

Podsetimo, lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović poručio je da je njegova izborna lista za parlamentarne izbore potvrđena.

Alo! je juče pisao da se političar tim povodom oglasio na platformi “X” i poslao poruku Draganu Đilasu, predsedniku Stranke slobode i pravde.

„Potvrđena i republička lista, ko može neka mu kaže da sam se stvarno vratio i da dolazim po svoje, džaba sa svima kreči“, poručio je Jovanović.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal VUČIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI Najteži deo auto-puta do Požege biće završen za 6-7 meseci, potom sledi brza saobraćajnica! #alo #alonovine #alodnevnenovine #aleksandarvucic #uzice #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading