Srpska lista
Foto: Alo/Alo

Nakon svih oblika institucionalnog nasilja koji su korišćeni protiv srpskog naroda od strane Kurtijevog autoritarnog režima, i koji nije uspeo da protera sve Srbe sa Kosova i Metohije, sada se odlučio da zabrani dinar na Kosovu i Metohiji i na taj način najdirektnije ugrozi fizički opstanak srpskog naroda, navodi se u saopštenju.

Ako se ima na umu da desetine hiljada Srba živi i opstaje na Kosmetu i da sve srpske institucije funkcionišu zahvaljujući finansijskim davanjima naše države Srbije onda se može zamisliti šta bi se desilo sa našim narodom ako bi se dinar ukinuo, dakle Kurti bi da ukine život Srba na Kosovu i Metohiji, dodaje Srpska lista.

Imajući u vidu koliko je opasna ova odluka, njena primena bi, kako se upozorava, izazvala klasično etničko čišćenja Srba i nealbanaca sa ovih prostora.

- Ovo mora biti alarm međunarodnim predstavnicima da najhitnije reaguju i zaustave Kurtijevo ludilo pre nego bude prekasno. Nije vreme za anemične poruke koje se u Prištini shvataju kao saglasnost, već za odlučnu reakciju koja će zaštiti srpski narod od ovog zuluma - zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Marko Kešelj: Kad ja kuvam i vatrogasci strepe Celu emisiju “Zakuvavanje” sa Markom Kešeljom pogledajte na našem YouTube kanalu #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #alodnevnenovine #alo #fy ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading