VUČIĆ O OBAVEŠTAJNOM RATU PROTIV SRBIJE! Svaka besmislica je dozvoljena kada treba da se govori protiv naše zemlje!
Foto: ALO/Aleksandar Nalbantjan

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je navode Mirnesa Kovača, novinara i kolumniste iz Sarajeva koji piše za Al Džaziru Balkans i Hafington Post, a koji je izneo neistine o navodnom dolasku ruskog sekretara za bezbednost Nikolaja Patruševa i to srpskim predsedničkim avionom.

- Kada su neki saznali da ćemo neke preteći po BDP-u, usledila je opšta hajka. Sećate se da je bilo u svim medijima da sam navodno tukao zatvorenike u Hrvatskoj. Svaka besmislica je dozvoljena kada treba da se govori protiv Srbije. Oni su navikli na gubitničku Srbiju, nisu oni navikli da Srbija ima ovakav Klinički centar... Navikli su na vojnu slabu Srbiju, onu koju mogu da ruše. Gospodin Patrušev je trebalo da dođe, ali je ta poseta otkazana - rekao je Vučić.

Predsednik je istakao da se moramo držati međunarodnog prava.

Mi ne koristimo trenutnu situaciju da bilo koga napadamo, optužujemo, i podsećamo šta su nama radili. Srbija je jedina iskreno zainteresovana za mir, i da se držimo prava, da ne vređamo druge narode - dodao je Vučić.

Predsednik je rekao i da smo u našoj zemlji, pre ove objave, imali "vest" da Srbija ne priznaje teritorijalni integritet Ukrajine.

- Ti mediji su pod vlasništvom istih tajkuna. Zašto su to uradili? Da bi ocrnili Srbiju pre svima. I te laži neće prestati, zato što oni ne mogu da objave da Srbija ima najbolji klinički centar. Mi smo samo krivi za sve i prljavi. Kako ćete da svojim gledaocima objasnite da je neki nesposobni Vučić uradio nešto što niko u regionu nije. Što se laži tiče, koliko god da je teško demantovati, uvek na kraju istina pobedi - kaže predsednik.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Rade

27.02.2022 19:25

Dobro je da mi se dobro sa ovim borimo i da znamo kako na sve odgovorimo. Vladamo situacijom.

Danko

27.02.2022 23:02

Neće biti rata jer su razumeli svi našu odluku koja je najispravnija! A i završiće se sve ovo i u Ukrajni, nadam se uskoro!