BOLESNE LAŽI JEREMIĆEVE HUNTE Prodaju lažne fotografije "poplave" Beograda na vodi slikama iz Hrvatske! (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Propala opozicija napadala je predsednika Srbije Aleksandra Vučića i lagala da će potpisati u Briselu, sto se nije desilo, isto tako pokušavaju da obmanu javnost lažnim slikama Beograda na vodi.

Sekretar gradskog odbora Narodne stranke Vuka Jeremića u Novom Sadu, Željko Bošković Žak, objavio je sraman tvit u kom navodi “razlog” izmišljenog “protesta” stanara u Beogradu na Vodi, koji se naravno nije desio.

Ali tu nije kraj, u širenju neistina preterali su i ovoga puta i nastavili po starom bez imalo stida.

– Beograd je dobio i reku ponornicu – potopljene podzemne garaže Beograda na vodi! To je razlog zakazanog protesta stanara tog naselja! – glasio je tvit Jeremićevog patolaškog lažova, Željka Boškovića.

Naime, fotografija koja stoji u objavi pomenutog Boškovića, za koju tvrdi da su garaže u naselju “Beograd na vodi” zapravo je fotografija iz teksta jednog hrvatskog portala, nastala u slučaju iz Koprivnice, grada u Hrvatskoj i to iz 2022. godine.

Pomenuta zgrada se nalazi u “Ulici pravednika među narodima Balija”, a ne na Bulevaru Vudroa Vilsona i Hercegovačkoj ulici, koju je Jeremićev patološki lažov pokušao da zloupotrebi u širenju neistine.

Ipak, koliko god se Jeremić i njegovi saborci “lažovi” trudili da za sve okrive predsednika Vučića, koji se svim snagama bori za Kosovo i Metohiju i opstanak našeg naroda, ne vredi im jer za sve postoje dokazi, pa tako i ovaj, da su iskoristili sliku garaže iz zgrade koja je čak u drugoj državi.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Line

13.03.2023 01:16

Opozicija su srbomrsci i narko trafikanti

uf uf

13.03.2023 06:20

A zasto se doticnom ne oduzme "imunitet" i lepo ga osuditi kao obicnog gradjana