Dejan Lazović
Foto: Alo/Alo

Sve što je dobro za moj narod, za moju Srbiju - ja ću uvek podržati. Pevao sam na otvaranju dve deonice auto-puta „Miloš Veliki“, posvetio sam pesmu toj saobraćajnici, ona se i proširila u narodu, a uskoro će biti novih pesama za nove projekte koje je dobila Srbija, najavljuje pevač Dejan Lazović.

U emisiji „Zakuvavanje" otkrio je da će naredne stihove posvetiti svim projektima koji su promenili lice naše zemlje.

- Dopada mi se Beograd na vodi. A kome se to ne dopada? Treba podržavati stvari koje su dobre za ovaj narod. Da li su to auto-putevi, da li su to građevine, da li je to železnica... U svim tim projektima ima čari jer zahvaljujući njima zemlja napreduje - naveo je Lazović.

Istakao je da mu je drago kada vidi da narod bolje živi, da se brže putuje.

- Dobre stvari treba pohvaliti. Ja sam patriota, rodoljubivi pevač - ispričao je Lazović.

Za sebe kaže da je zabavljač, pa tek onda kompozitor, koji je radio muziku za pozorište, film, reklame. Inspiraciju i u životu i u poslu pronalazi u ljubavi:

- U osnovi svega je ljubav. Pokretač i komponovanja, i pesama i odnosa, ali ljudi su nekako izgubili taj osećaj. Ne radi se samo u tim muško-ženskim odnosima, dakle o toj emotivnoj strani, nego uopšte za ljude, prijateljstva, za te neke osnove na kojima bi trebalo da počiva ovaj svet, kao i na ljudskim i božanskim zakonima.

Muškarcima nisu zanimljive operisane i izveštačene devojke

Kada je reč o devojkama koje dolaze u klubove na Kopaoniku, gde je nastupao donedavno, Lazović kaže da mu se ne dopada to što vidi.

- Preteruju s tim ugradnjama raznoraznih stvari u sebe. Nisam protivnik plastičnih operacija i korekcija, ali svaka vrsta preterivanja me užasava. Ta slikanja za Instagrame, Tiktokove, to forsiranje nekih delova tela... To muškarcima uopšte nije zanimljivo - uveren je Lazović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading