Zakuvavanje
Foto: Alo/Foto: Alo!

Modna kreatorka Suzana Perić i nekadašnji košarkaški as Partizana, sada direktor beogradske Arene, Goran Grbović smatraju da nema dobre proslave bez tradicionalnog menija i kalorija u svakom jelu.

U emisiji „Zakuvavanje“, samo nekoliko dana uoči dočeka počeli su sa pripremama. Spremili su plazma tortu, uobičajen recept oplemenili su pomorandžom, orašastim voćem i crnom čokoladom. Uz kafu u restoranu Ugandi, gde smo snimili i ovu emisiju, sumirali su godinu koja je na izmaku, a pričali su i o životnim iskustvima.

- Profesionalni sportisti moraju da vode računa šta jedu, koliko proteina unose... Sada kada više nisam u profesionalnom sportu, novogodišnja slavlja u mom domu ne mogu da prođu bez sarme, ruske salate... Kada je torta u pitanju, Nova godina je rezervisana za specijalnu tortu od belgijske čokolade koju vrhunski sprema moja supruga - ispričao je Grbović.

Perićeva  je dodala da se i u njenoj kući na trpezi nađu tradicionalni srpski specijaliteti.

- Ma, sarma, torta, svi naši specijaliteti leče sve rane i dušu - zaključili su naši gosti.

Pored kuvanja, Perićeva je ženama dala praktične savete kada je u pitanju izbor garderobe za najluđu noć:

- Ništa to ne mora da bude skupo, haljinu, ili bilo koju kombinaciju možete oplemeniti sa šljokicama, to je u trendu, i doček je idealna prilika da ih ponesemo,  uvek su dobrodošli i neki detalji u boji... Najvažnije je da ne izostanu dobro društvo i lepo raspoloženje.

A koje pesme im razgale dušu, kako kuvaju i pevaju i šta očekuju od Deda Mraza, možete čuti u emisiji „Zakuvavanje“. Specijalnu novogodišnju emisiju emitovaćemo 31. decembra, a tada ćete saznati kako se jedna od ministarki snašla u ulozi šefa kuhinje. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading