Radoslav Milojčić Kena
Foto: Alo/Masanori Jošida

- Imao sam sreću, ili kako moja žena kaže, nesreću da odrastem u porodici sa četiri žene. Tu je uvek bila baka, tu je uvek mama, tu su dve sestre koje su se sada naravno udale, ali su te dve sestre zamenile supruga i moja čerka. Nikada ništa nisam spremao, nisam kuvao, nisam peglao - rekao je Milojičić u našoj emisiji Zakuvavanje.

Ipak, pozivu da spremi jelo pred našim kamerama rado se odazvao.

- Znam da napravim jaja i topli sendvič - sa osmehom priča Kena.

Dodaje da je u životu tri puta pržio jaja. Samo nekoliko dana pre snimanja iz drugog puta je uspeo da spremi doručak ćerki Nedi:

- Išla je na neki turnir, supruga je imala svoje obaveze i ja sam morao da spremim. Verovatno sam uključio ringlu na najjače, zagorela su i jaja i ulje i sve, Neda mi se smejala, ona ima 11 godina, htela je ona da spremi.

Odmah je pozvao suprugu i uz precizne instukcije spremio je doručak kako treba. Kada je reč o omiljenoj hrani, Kena kaže da najviše voli moču.

- Nema ništa bolje! Znate, mi smo jedna obična šumadijska porodica - priča naš sgovornik.

Jaja koja je pripremio servirao je uz sir i čvarke, da bi se doručak malo oplemeni.

Kako se poslanik SNS snašo u emisiji da li su jaja zagorela možete da pogledate u našoj emisiji Zakuvavanje koja se emituje svake srede u 20 časova.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading