Dragan Đilas
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

On je naveo da su gazde iz raznih ambasada videle da Dragan Đilas, lider SSP-a, ne može da im isporuči haos, a ni smenu vlasti, ni oslabljenu Srbiju, iako se iz petnih žila to trudio.

Milojičić je dodao da nisu uspeli da oslabe Srbiju i njenu vlast, a da im je to bilo potrebno da bi se oslabila pozicija naše zemlje oko Kosova i Metohije, stanja u Republici Srpskoj, ali i uvođenja sankcija Rusiji.

Foto: Printscreen

 

- Srbija je ozbiljna i odgovorna zemlja koja napreduje, to govori i plan "Skok u budućnost" - kazao je Milojičić gostujući u jutarnjem program na TV Pink.

Prema njegovim rečima, sada su strane ambasade uzeli kao svog miljenika Savu Manojlovića i to je tuča na Titaniku koji tone.

- Ništa se neće suštinski dogoditi, da li bio Savo, Marinika, Milivojević, oni imaju plan da unište i unize Srbiju - naveo je Milojičić, a preneo portal Pink.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Moja žena nije srećna: Husein Memić u Zakuvavanju 🧑‍🍳 Celu emisiju možete pogledati na našem YouTube kanalu ▶️ #huseinmemic #zakuvavanje #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #viraltiktok #fyp #fyp ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Momčilo

29.01.2024 14:18

ZSO je preduslov za dalje dogovore!