Žena
Foto: Alo/Foto: Printscreen/Društvene mreže

Margaret Frensis Elizabet Svini rekla je prijateljici i Odeljenju za socijalne usluge da je ubijena prošlog petka putem „lažnih anonimnih prijava trećih strana“.

Navodno je Svini, koju takođe zove Megi, koristila aplikaciju da bi sakrila svoj identitet, prema policiji Frenklin.

Nalog za hapšenje Svini je pokazao da je slala poruke prijatelju i agentu DSS-a u kojima je navela da je na smrt pretučena peglom za gume. Ali Svini, iz Severne Karolina, policija je u subotu pronašla blizu njene kuće - i uhapšena je dva dana kasnije.

Policajci su objavili na Fejsbuku nakon što su pronašli Svini, osudivši njene postupke i tvrdeći da je odvratila policiju od drugih dužnosti. Policijska uprava je saopštila: „Sveeneijevi postupci su doveli do našeg odeljenja, kao i drugih odeljenja, mnogo sati rada koji su mogli biti potrošeni na druga pitanja.

Policija je provela 75 sati tražeći Svinija i ukupno istražujući slučaj, prema nalogu za hapšenje koji je video NBC Nevs. Optužbe koje su joj date bile su lažno prijavljivanje policijskoj stanici, lažno prijavljivanje smrti ili teških povreda putem telefonske komunikacije i ometanje službenika reda, saopštila je policija.

Šef Devin Holand iz policijske uprave Franklin rekao je da je Svini puštena iz pritvora uz pismeno obećanje da će se pojaviti pred sudom 7. septembra. Takođe je potvrdio da Svini nije imala advokata prisutnog u vreme njenog hapšenja.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading