pas aida
Foto: Alo/Printscreen

"Ova slika je predstava njenog celog života. Ona ne zna ništa dobro. Ona još uvek ne razume da naša ruka samo želi da je miluje. Ne razume da ne mora da se vrati životu zaključana u šupa bez prozora, zatvorena u sopstvenom izmetu bez mogućnosti izlaska. Sigurno vam je poznat ovaj slučaj, za one koji nisu upućeni ovo je Aida, jedan od 20-ak pasa koji su spaseni zahvaljujući akciji naše koleginice Glorije Malin, koji ih je spasila od strašnih uslova u kojima su godinama živeli“, objasnili su u prihvatilištu uz tužnu fotografiju psa Aide.

Kako se vide na snimcima, jadna keruša drhti celim telom kada joj se ludi približe, a veterinarskim pregledom je utvrđeno da je bila skotna, ali niko ne zna gde su njene bebe.

 

 

"To su lovački psi koji su živeli zatvoreni u šupama, većina ih je u veoma lošem stanju. Nekima fale cele uši, psi imaju tragove ujeda, zubi su u jako lošem stanju, umiru od gladi. Aida i njena sestra su sa nama. Osim fizički, obe su i psihički jako loše. Ali jako loše. Ne daju nam da ih diramo. Naravno da smo dobili nekoliko ujeda ali im ne zameramo. Da bismo ih pregledali kod veterinara, morali smo da im damo sedativ jer su imale jak napad panike. Aida se tek nedavno porodila, a ne znamo gde su joj bebe. Veterinarski pregled je otkrio da je godinama rađala. Sada je ostalo samo vreme, trud i ljubav da se sve povrede saniraju. Nadamo se da ćemo jednog dana moći da vam predstavimo bolji i lepši video, onaj gde ljubav čini svoju magiju“, napsali su iz azila.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading