Ubistvo u Čikagu
Foto: Tanjug/Tyler Pasciak LaRiviere (MBI)

Par je u četvrtak uhapsila policija u Provu, u državi Juta i optuženi su za seksualno zlostavljanje.

Policija je u četvrtak odgovorila na poziv navodne žrtve koja je tvrdila da ju je njen očuh, muškarac u srednjim 30-im godinama, silovao više od godinu dana, izveštavaju ABC 4.

Devojka, 15, rekla je vlastima da su i muškarac i žena bili u seksualnim aktivnostima sa njom od njene 14. godine, pokazuju sudski dokumenti, prema KUTV-u; par je navodno priznao ove optužbe na pitanje policije, prema izjavi pod zakletvom, prenosi KSL.

Identiteti optuženih nisu objavljeni kako bi se zaštitio i identitet navodne žrtve.

Prema izjavi pod zakletvom, par je pre oko godinu dana saznao da je tinejdžerka komunicirala sa strancima na društvenim mrežama i da je imala nameru da ih upozna zbog seksualnih aktivnosti, prenosi KSL.

Prema izjavi pod zakletvom, roditelji su saznali da je tinejdžerka ćaskala i delila svoje fotografije "u seksualnim konotacijama" sa strancima na Snapchatu, prenosi ABC 4.

Očuh se tuširao sa njom

Majka i očuh su navodno „odlučili da bi učenje žrtve o seksu i bavljenje seksualnim činovima sa žrtvom bilo bezbednije za nju od seksa sa strancima“, navodi se u izjavi pod zakletvom, prema KSL.

Muškarac je navodno rekao istražiteljima da je par kupio seksualne igračke za tinejdžerku i priznao da se tuširao sa njom, prema dokumentima o hapšenju.

Žena je navodno rekla vlastima da se suočila sa svojim mužem zbog "potpunog odnosa" sa tinejdžerkom, prema dokumentima o hapšenju.

I muškarac i žena zadržani su bez kaucije, pokazuje zatvorska evidencija. Nije odmah bilo jasno da li su se izjasnili o krivici ili su angažovali advokata da govori u njihovo ime.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading