TUGA NA NOVOM GROBLJU Danas se navršava 13 godina otkako je pevačica brutalno ubijena, na Ksenijin grob nije došao niko!
Foto: Stock/Foto: Estock

Pevačica Ksenija Pajčin, 16.marta 2010.godine, tragično je izgubila život, kada ju je tadašnji momak, Filip Kapisoda iz do dana današnjeg neznanih razloga, usmrtio pištoljem, a potom ubio i sebe.
Danas se navršava 13 godina od njene smrti, a na Novom groblju još uvek se nije pojavio niko od njenih bliskih ljudi.

Podsetimo, Pajčinova je u jeku popularnosti 2008. godine pala na šarm deset godina mlađeg manekena Filipa Kapisode, te se upustila sa njim u ljubavnu vezu koju nije krila od očiju javnosti, a na samom početku blistala je od sreće.

U jednoj od poslednjih pesama koje je snimila, Filip je bio glavni maneken u spotu za numeru "Veštica", koja je odmah pobrala sve simpatije publike.

Ksenija i Filip u to vreme važili su za najlepši estradni par.

Veza ovog ljubavnog para postajala je sve turbulentnija, te su na neko vreme i prekinuli, kada je Kapisoda ušao u "Velikog brata", dok je ona u medijima govorila da nije ljubomorna na devojke koje se vrte oko njega, ali i da su na odnos zauvek stavili tačku.

Tako je bilo sve dok maneken nije izašao iz rijalitija, kada su obnovili vezu i započeli zajednički život.

Pevačica je u javnosti često govorila o ljubavi sa Filipom, te je nekoliko puta isticala kako je niko nije voleo kao on.

- Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam - pričala je tada Ksenija.

U medijima su krenule spekulacije o njihovim čestim svađama, te su se komšije oglašavale i pričale o vrištanju koje su čuli iz njihovog zajedničkog stana, ali su oni demantovali navode i rekli da je reč o običnoj svađi kroz koju svaki par prolazi.

Njeno poslednje pojavljivanje u medijima, izazvalo je mnoštvo komentara, kada je Filip upao u studio ispred kamera i dao joj buket cveća kao pravi džentlmen, ali najoštrijem oku fanova nije promakao detalj kada ju je odgurnuo od sebe što su mnogi shvatili kao "predznak" tragedije koju niko do tada nije slutio.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading