"LUDO JE VOLEO, KAKVA JE TO LJUBAV BILA" Ovo je prva supruga Vojina Ćetkovića, pogledajte njihovu jedinu fotografiju koja sve govori!
Foto: Printscreen/E-stock

Iako je već dve decenije u srećnom i veoma skladnom braku sa koleginicom Slobodom Mićalović, jedan od naših najpoželjnijih glumaca iza sebe ima ljubavnu priču koja godinama unazad intrigira javnost, a jedina fotografija Vojina Ćetkovića sa prvom ženom koja je osvanula nedavno na društvenim mrežama i napravila pravi bum, tu je da nas na istu i podseti.

Naime, na ludi kamen pre Bobe, Vojin je stao 2001. godine sa Natašom Milovanović nekadašnjom voditeljkom Trećeg kanala koja je u vreme njihovog poznantstva važila za jedno od omiljenih televizijskih lica, dok je i glumac tada bio u jeku popularnosti koje mu je donela uloga u seriji "Porodično blago".

Vojin i Nataša venčali su se posle tri godine zabavljanja, međutim o njihovom braku, koji nije dugo potrajao, ne zna se mnogo detalja. Ipak, fotografija Vojina Ćetkovića sa prvom ženom svedoči nekada velikoj ljubavi, a osim toga što na istoj deluju veoma zaljubljeno i srećno, veliku pažnju privukao je znatno drugačiji glumčev izgled.

Vidno mršaviji, sa svetlom kosom i tankim brkovima koji su tada bili aktuelni, Vojin izgleda gotovo neprepoznatljivo.Nakon kraha braka, Vojin je sreću pronašao kraj Slobode koju je sreo na snimanju filma “Zona Zamfirova” i sa kojom je osnovao porodicu, dok je Nataša svoj životni put nastavila daleko od očiju javnosti, odselila u Pariz gde i danas živi, a u Srbiju dolazi povremeno.

"ŠTA JE SA MOZGOM, NA ŠTA VAM JA LIČIM, BRE?" Marija Šerifović besna kao ris zbog ponude koju je dobila, a ovo ju je posebno isteralo iz takta!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading