tijana em
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Tijana Milentijević stekla je ogromnu popularnost sa hitom „Žena od sultana“ . Međutim, njen prvi nastup bio je sa svega 11 godina gde je pevala svetski hit „Proud Mary“ i to u Kragujevcu.

Nju je publika upoznala kao učesnicu „Zvezda Granda“ , a u muzičkom takmičenju se pojavila sa samo 14 godina kada je stigla do finala. Sada je odlučila i da svoje prve prve muzičke korake pokaže svima i ptkrije da je još kao u rodom Kragujevcu počela da peva.

Tijana

Printscreen

 

Iako sada važi za pevačicu koja nosi epitet "kraljice bakšiša" Tijana se ne stidi svojih početaka pa je objavila video na Instagramu na kom je imala samo 11 godina kada je, kako priznaje imala ogromnu tremu, ali i želju za ostvarenjem svjih muzičkih snova.

tijana m kao mala

Printscreen

 

- Ovaj snimak mi budi mnogo emocija. Ovo je moj prvi javni nastup u životu, sa 11 godina. Ni tekst ne znam, ali imam volju i želju i ogromnu tremu. Da se zna da i dan danas ovako stežem usne, kao na kraju snimka, kada me je sramota i ne znam šta ću od sebe. Mala Tića – napisala je Milentijevićeva u opisu videa na kome izvodi veliki svetski hit „Proud Mary“.

MUŽ NAŠE VODITELJKE IMAO JE BURNU PROŠLOST: "Bila sam srećna kada sam čula da je imao milion žena"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading