Nikolina Kovač se skinula
Foto: Alo/Printscreen

Nekadašja učesnica popularnog šoua „Zvezde Granda“ Nikolina Kovač od kako se pojavila na sceni važi za jednu od najlepših, ali i najprirodnijih pevačica.

Iako je od tada prošla čak jedna decenija, čini se da se Nikolina nije ni malo promenila iako je u međuvremenu postala i majka dvoje dece.

Nikolina je početak leta odlučila da provede na odmoru gde puni baterije za ostatak radne sezone, a sudeći po fotografijama koje objavljuje deluje da pevačica baš uživa.

Top formom i atributima iznenadila je pratioce na Instagramu kada je objavila fotografije u kupaćem za koje je dobila veliki broj komplimenata na račun prirodnog izgleda koji je danas postao retkost među javnim ličnostima.

Vitka linija, prirodne gurdi i trbušnjaci koji se ocrtavaju na stomaku oduševili su njene pratioce koji joj čestitaju na formi koju održava nakon dva porođaja.

Nikolina Kovač se skinula

Printscreen

 

„Ovo se može nazvati lepim, kada je prirodno, prelepa Nikolina“, „Prirodna lepota“, „Bomba“, samo su neki od komentara ispod ove objave.

Podsećamo, Nikolina je sve iznenadila kada je nedavno za Grand otkrila kako strogo vodi računa o svojoj liniji koja je podložna višku kilograma.

- Ja sam sklona gojenju. Od malena sam bila buckasta i imam strah da mi se to ne vrati. Oduvek sam na nekim režimima, i ispitujem stlano šta mi najviše odgovara. I treninzi koje radim me rasterete i opuste i uvek brinem o sebi i svom zdravlju. Uvek ima posla oko rada na sebi- rekla je Nikolina nedavno za Grand.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading