Nikolina Kovač se skinula
Foto: Alo/Printscreen

Nikolina Kovač (32) proslavila se kroz takmičenje "Zvezde Granda", a već deset godina uživa u braku sa kolegom Sašom Kaporom.

Nikolina je poznata kao neko ko je uvek svedeno obučen, a retko na mrežama objavljuje fotografije u kupaćem kostimu, a sada je napravila izuzetak.

Top formom i atributima iznenadila je pratioce na Instagramu kada je objavila fotografije u kupaćem za koje je dobila veliki broj komplimenata na račun prirodnog izgleda koji je danas postao retkost među javnim ličnostima.

Vitka linija, prirodne gurdi i trbušnjaci koji se ocrtavaju na stomaku oduševili su njene pratioce koji joj čestitaju na formi koju održava nakon dva porođaja.

Podsećamo, Nikolina je sve iznenadila kada je nedavno za Grand otkrila kako strogo vodi računa o svojoj liniji koja je podložna višku kilograma.

- Ja sam sklona gojenju. Od malena sam bila buckasta i imam strah da mi se to ne vrati. Oduvek sam na nekim režimima, i ispitujem stlano šta mi najviše odgovara. I treninzi koje radim me rasterete i opuste i uvek brinem o sebi i svom zdravlju. Uvek ima posla oko rada na sebi- rekla je Nikolina nedavno za "Grand".

(Republika)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading