Nikolina Kovač
Foto: Alo/Alo.rs

Pevačica Nikolina Kovač napravila je pauzu u karijeri, a taman kada je nakon dve godine snimila pesmu, ona i njen suprug Saša Kapor doživeli su tešku saobraćajnu nesreću.

Do nesreće je došlo pre nekoliko godina, a pevačica je tada istakla da joj je ta situacija promenila kompletan pogled na život. 

- Kada sam snimila svoju drugu pesmu "Sumnjivo lice" i posle udaje i porođaja se vratila na scenu, Saša, sin Nikolaj i ja smo doživeli veliku saobraćajnu nesreću. Upali smo u reku i to je bio jako veliki stres za mene. Scena kada ja Nikolaja dajem kroz prozor, jer je voda došla iznad nivoa prozora, bila je strašna. Čoveku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila sam samo da vodi dete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promenila kompletnu percepciju života. U tom trenutku nisam posećivala psihoterapeuta, danas to češće radim. Tada sam tražila snagu u sebi samoj. Preko noći sam sazrela i odrasla, ali trebalo je vremena da u svoj život, i sebi, vratim mir - ispričala je svojevremeno za domaće medije pevačica koja je dugo imala strah od vožnje.

- Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila... Trajalo je to oko dve godine, a uporedo s tim sam dobila i strah od letenja. Sada i vozim i letim, ali i dalje imam mali strah od aviona - rekla je tada Nikolina, prenosi Blic.

@alo_portal Koliko novca na dnevnom nivou troše samofinansirajući studenti 💸 #alodnevnenovine #alo #studenti #studentskizivot #samofinansiranje #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading