GRADE PENTHAUS OD 500.000 EVRA Rajkovići u srcu Vračara započinju novi život
Alo!/Masanori Jošida

Reprezentativac Srbije Predrag Rajković i njegova supruga Ana neretko ističu da ušteđevinu ulažu u nekretnine jer žele da njihova deca budu obezbeđena.

Oni su tokom boravka u Francuskoj čak dva puta bili na meti lopova koji su iz njihovog doma odneli sve što je bilo vredno, ali ih to nije obeshrabrilo nego su nastavili sa ulaganjima. Sada u srcu Vračara grade penthaus vredan pola miliona evra.

Kako Telegraf.rs saznaje, u pitanju je nekretnina od 150 kvadrata, sa ogromnom terasom i dvorištem gde su smeštena čak dva manja bazena.

Terasa koja se nalazi tik iznad njihovog stana prostire se na površini od 200 kvadrata i predviđena je za odmor i relaksaciju. Na njoj će Rajkovići moći da roštiljaju, ali i da se zabave na bazenu. Dvorište zgrade je ogromno i takođe je na raspolaganju stanarima, a u njemu se takođe nalazi bazen koji će biti okružen zelenilom.

Za samo opremanje zadužena je Ana koja je već angažovala dizajnere enterijera kako bi joj pomogli u tome.

Ana je za Telegraf rekla:

- Peđa i ja uvek razmišljamo o budućnosti i tri koraka unapred, zato i ulažemo u nekretnine. Ima ko da nasledi i cilj nam je da nam deca budu obezbeđena, a nekretnine su najbolja sigurnost - rekla je Ana za Telegraf.

"GLUPI STE, STOKO RASPALA" Katarina Živković objavila poruke koje su joj stigle, pa besno odgovorila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading