Ana Rajković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram/rajkovic__ana

Supruga golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković, napravila je rođendansku žurku svom mužu u Španiji za 28. rođendan, gde on inače i igra.

Ana je, naime, zajedno sa sinovima priredila nezaboravno iznenađenje svom voljenom, a dekoracija je bajkovita. Zatim mu se obratila emotivnim rečima.

- Sećam se… Sat otkucava ponoć , njegov 27. rođendan… Nisam sa njim, ne mogu da ga zagrlim, poljubim, spremim tortu, plačem, gušim se u suzama dok sedim na intenzivnoj i molim Boga da sve prođe, da ponovo budemo svi zajedno… Skupljam snage zovem ga i tiho pevušim pesmicu i znam poželeli smo istu želju, i znate šta? OSTVARILA SE! Živote moj srećan ti rođendan! Hvala ti što si najbolji tata i muž na celom svetu! Znaj Bog nam šalje razna iskušenja sa razlogom, hvala ti što smo svake godine sve jači, ti znaš šta ti ovaj put želim… I znaš ko te voli najviše… SREĆAN ROĐENDAN ĆAĆA - napisala je ona.

Ana je sa sinovima supruga iznenadila prelepom dekoracijom u zlatnoj boji, balonima, ali i tortom sa dva sprata na kojoj su osnovni motivi bile fudbalske lopte.

Podsetimo, pre nešto više od dva meseca, Ana je dobila jedan od najskupljih automobila na svetu marke "Maybach", a odmah se pohvalila na društvenim mrežama.

Predrag je svoju suprugu želeo da iznenadi za godišnjicu braka, koja je tada bila, pa je poklon stigao nešto kasnije, piše "Telegraf".

Inače, cena ovog automobila je paprenih 250.000 evra.

Predrag se potrudio oko svakog detalja, pa je na automobil zalepio i veliku, crvenu mašnu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading