Ana Rajković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram/rajkovic__ana

Ana Rajković, manekenka i supruga golmana, Predraga Rajkovića, uživa u ljubavnoj idili i skladnom braku već duže vreme, a kruna njihove ljubavi su dvojica sinova Relja i Tadija.

"Žena fudbalera", kako je mnogi nazivaju pohvalila se nedavno lepim vestima, da Rajkovići očekuju prinovu, a Ana je potvrdila svoje drugo stanje.

Ana i Predrag Rajković

Printscreen

 

Manekenka je posebno ažurna na društvenoj mreži Instagram, gde svakodnevno pokazuje svoje dnevne rutine, a neretko možemo videti i porodične fotografije koje mnogo govore o sreći porodice.

Međutim, Predrag se oglasio na društvenoj mreži Instagram, a imao je i poseban razlog, reč je o rođendanu njegove voljene supruge, pa je na pomenutoj mreži, postavio njenu fotografiju, uz kratak komentar:

ana rajković

Ana Rajković, printscreen Instagram

 

- Srećan rođendan živote moj, volim te najviše!- stajalo je uz fotografiju. 

Na šta je Ana odgovorila: "Najviše, živote moj, pa nek sad neko kaže da ne možeš da mi ispuniš sve želje".

Čestitkama su se pridružile i mnogobrojne poznate ličnosti, poput Snežane Borjan, Zorana Jovanović, poznatija kao Zoranah, Ena luna...

Podsetimo, par očekuje naslednicu, a sada se Ana i oglasila za Alo! istakavši da par u prvi mah nije verovao da je u pitanju devojčica, budući da već imaju dva naslednika, te su bili ubeđeni da će i ovoga puta biti dečak.

Hvala na čestitkama. Dugo smo priželjkivali devojčicu. U prvi mah nisam verovala da je žensko s obzirom na dva dečaka pre nje i ubeđenje da će i treće biti muško. Zaista joj se svi porodično radujemo i neizmerno smo srećni što će naša porodica postati bogatija - rekla je Ana za Alo!.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading