Aleksandra Prijović, Žika Jakšić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Podrška pevačici Aleksandri Prijović nakon tri uspešna koncerta u "Štark Areni" stiže sa svih strana, a sada se oglasio i voditelj Žika Jakšić.

Naime, Aleksandra se selfi sa koncerta objavila na svom Instagramu, a Žika nije krio emocije, te se obratio Aleksandri, kojoj je bio velika podrška i tokom njenog takmičenja u Zvezdama Granda.

Bravo Aleks. Bilo je samo pitanje vremena kada ćeš doći do ovog trijumfa. Tvoja skromnost, marljivost, talenat i strpljivost su nagrađeni na najlepši mogući način. Uživaj ponosito u tome - napisao je Žika.

Žika, zbog privatnih obaveza, nije prisustvovao nijednom koncertu Aleksandre Prijović, ali verujemo da je ovim nadomestio svoj izostanak.

Podsetimo, Aleksandra Prijović je održala tri spektakularna koncerta u Areni, a podršku u vidu prisustva na istom su joj pružile brojne javne ličnosti.

Ceca Ražnatović, Maja Berović, Ana Sević, Dunja Jovanić, samo su neke od javnih ličnosti koje su đuskale uz hitove pevačice protekle nedelje.

 

@alo_portal Ovako nešto niste videli u celoj Breninoj karijeri: Plače na sceni dok grli Priju! #fypシ゚viral #fypシ #foryou #prija #aleksandraprijovic #koncert #lepabrena ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading