Desingerica
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Bivši zadrugar i reper Nemanja Đerić Đekson objavio je video na svom Instagram storiju i direktno isprozivao svog kolegu Desingericu. Naime, od kada se letos pojavio video sa Desingericinog nastupa na kom on udara devojku iz publike dok ona u transu peva uglas s njim jedan od hitova, monogi su ga osudili i naveli da je bahat, kao i da je to svojevrsni vid nasilja.

Desingerica se od tada tim povodom više puta oglašavao i isticao da u tome ne vidi ništa loše, a i pre tog osuđenog čina razbesneo je javnost svojim stavom o ženama koji je izneo u javnost bez dlake na jeziku.

Ono, pranje sudova, presvlačenje deteta, to sve žena radi, brate. normalno, žensko je, je**m mu mater, ne mogu ja da čistim bebu i ta sr**a. Ja sam tu da je volim. Ne mogu. Ja sam tu da volim i da, bajo njoj priuštim sve što treba da ima i više od toga, ako treba. I da je vaspitaš ako treba, normalno", rekao je on u jednoj emisiji, a Đekson je sada objavio video na kom se momak udara patikom u glavu i baca po krevetu, a u opisu istog stavio je: "Ono kad mi mama ne daje da idem na Desingericu", napisao je Đekson i stavio emotikone smajlija.

Znajući Đeksona, vrlo je moguće da ga je ovaj video naveo samo da se zeza na račun situacije koja je zadesila njegovog kolegu, ali sudeći po tome koliko je sada Desingerica popularan i koliko je tražen od strane publike uprkos skandalima koji ga prate, možda kod Đerića postoji i doza ljubomore zbog konkurencije. Bilo kako bilo, fora je dobra, a šta je prava istina pitaćemo Đeksona prvom prilikom.

@alo_portal PLJUGICU SAM VOLEO KAO BRATA Desingericu slomile emocije zbog prekida saradnje #alo #alodnevnenovine #desingerica #pljugica #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading