Ljuba Pantović
Foto: Alo/Printscreen

Ljuba Pantović, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga" i fitnes instruktorka, objavila je danas na društvenoj mreži Instagram fotografiju sa očevog groba.

Po svemu sudeći, Pantovićka ne može da preboli odlazak oca, a uz fotografiju postavila je i komentar: "Nedostaješ, tajo".

Ljuba Pantović na očevom grobu

Printscreen

 

Pantovićeva je jednom prilikom govorila o svom detinjstvu, ali i odnosu sa majkom:

- Mama je htela da budem violončelista. Doživljavala je sebe kao velikog umetnika jer je imala emisiju na RTS-u i pisala je pesme, pa je želela da i ja budem umetnica. Moj san je bio da sviram klavir i pristala sam da sviram bilo koji instrument kako bih posle časova u školi svirala klavir. Bila sam spremna na žrtvu zarad koristi. U sedmom razredu sam se upisala i na kik-boks. Imala sam mnogo obaveza, pa nisam izlazila i imala prijatelje. Mama me je psihički maltretirala da stalno sviram, a kad bih dobila pet minus, smatrala bi me najgorom na svetu: "Eto, lepo sam ti govorila da treba još da radiš" - govorila je Ljuba.

 

@alo_portal Ko je Milanu Miloševiću najzanimljiviji u Eliti?! 🤔 Da li se slažete sa njim? Pišite nam u komentarima! 👇🏻 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #foryou #fypシ #viral #elita #milanmilosevic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

17.11.2023 18:01

Nedostaju ti a vidi koliko godina imas Pa roditelji moraju da umru samo neka ide redom. Sta ja da napisem majka umrla kada sam ima 9 godina a otac kada sam imao 38. Sta mislis da li su meni nedostajali.