Ljuba Pantović
Foto: Printscreen/Printscreen

Ljuba Pantović, bivša učesnica popularnog programa "Elita" i fitnes instruktorka, pohvalila se na svojoj društvenoj mreži Instagram, kako izgleda u petoj deceniji života.

Nekadašnja učesnica rijalitija, vrlo je ažurna na društvenim mrežama, gde neretko postavlja razne provokativne fotografije koje su sudeći po komentarima, neretko na granici sa erotikom.

Ljuba Pantović

Printscreen

 

Do ovakve linije se stiže napornim treninzima, ali i korigovanom ishranom. Ljuba po svemu sudeći o tome vodi računa, a da nema problema da se skine i pokaže svoje izvajano telo, videli smo iz priloženog više puta.

ljuba

Ljuba Pantović, printscreen Instagram

 

Iako je baka i ima unuke, ona vodi računa i o svom licu, što opet možemo reći jer nema nijednu boru, međutim sada je fokus na njenom telu, jer je postavila fotku na Instagramu u kupaćem kostimu, koja je napravila opštu pometnju.

Podsetimo, Pantovićeva je jednom prilikom govorila o svom detinjstvu, ali i odnosu sa majkom:

- Mama je htela da budem violončelista. Doživljavala je sebe kao velikog umetnika jer je imala emisiju na RTS-u i pisala je pesme, pa je želela da i ja budem umetnica. Moj san je bio da sviram klavir i pristala sam da sviram bilo koji instrument kako bih posle časova u školi svirala klavir. Bila sam spremna na žrtvu zarad koristi. U sedmom razredu sam se upisala i na kik-boks. Imala sam mnogo obaveza, pa nisam izlazila i imala prijatelje. Mama me je psihički maltretirala da stalno sviram, a kad bih dobila pet minus, smatrala bi me najgorom na svetu: "Eto, lepo sam ti govorila da treba još da radiš" - govorila je Ljuba.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading