Svadba Darka Lazića
Foto: Alo/Masanori Jošida

Ljuba Aličić već decenijama hara muzičkom scenom, a sada je oštro osudio način na koji njegove mlađe kolege i koleginice pokušavaju da se proslave.

Naime, Ljuba je istakao da mnogi noviji izvođači ne zaslužuju slavu koju su dobili, a zatim je prokomentarisao i ushep Aleksandre Prijović.

- Aleksandra Prijović je za mene pevačina! Drago mi je što kvalitetni pevači poput nje pune arene i imaju toliki uspeh. Jok, sad će neki Đuro, Pero da dođe, kao što se i dešava. Kao, pune oni. Šta pune? Ko su oni? Nemaju nijednu pesmu poznatu. Ma, bre, sramota je kakvi sve na estradi pevaju i rade. Meni je muka kada vidim neke nove pojave - rekao je on, pa se osvrnuo na svoju karijeru. 

- Ja sam jedan normalan čovek, ne hitam ka tim arenama, velikim koncertima. Imao sam više od 20 solističkih koncerata dosad. Kome ja sada da se dokazujem? Verujte da drugi dele karte za svoje koncerte, po 4.000-5.000 ulaznica. To sam čuo iz pouzdanih izvora. Ne bih ja pravio nikakve arene. Ako bih pravio veliki koncert, bio bi to moj rodni Šabac. Na stadionu Mačve. Meni je i to dosta! Biće jedan i u Beogradu, ali neće biti Arena - rekao je Ljuba, pa se dotakao popularnog prepevavanja poznatih hitova.

- Šta da im kažem? Mogu da prepevavaju koliko hoće. Ko su oni? Šta su oni? Niko me ništa ne pita. Dovoljno je da odu kod kompozitora i on im proda prava. Ali ne vredi im, bre, to ništa. Već nekoliko njih je presnimilo moje stare pesme, ali ne vredi im ništa. Jedan je Ljuba Aličić, a oni su nule. Priznajem da mi se sve zgadilo jer oko mene ima previše tih nekih pojava koje uopšte nemaju talenta za pevanje, ali snimaju pesme i laktaju se na estradi. Mnogi ne vole što sam ja objektivan. Kod mene nema uvijanja. Što na umu, to na drumu. Ne cenim pevače lošeg kvaliteta. Šta da vam kažem kad smo došli u vreme kad i moja pokojna baba može da snimi CD. Estrada je dotakla dno. Ja sam sada u poziciji da mogu da biram, da uživam i nastupam gde ja želim i kada ja želim. Postoje dva mesta u Beogradu gde se pojavljujem i ljudi to znaju. Ne moram da pevam po svaku cenu. Nije mi to potrebno. Mladi neka peku zanat. Živim od starih pesama, imam mnogo svojih hitova, koji su od pre 20, 30, pa i 40 godina. Album je gotov, ali čekam neko lepše vreme da ga izbacim - zaključio je Ljuba u emisiji "Premijera vikend-specijal".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading