Svadba Darka Lazića
Foto: Alo/Masanori Jošida

Pevač Ljuba Aličić u jednoj emisiji dotakao se kafanskih početaka, kao i važnih trenutaka u svom životu.

Na pitanje kakva je razlika u kafani sada i na početku karijere, pevač je objasnio:

- Nije razlika nikakva u odnosu na početak moje karijere. U kafanu su uvek dolazili ljudi koji su bili veliki potrošači, voleli da piju, bili su meraklije. Sastajale su se kolege, pevači, muzikanti...Sklapali su se poslovi - rekao je Aličić pa nastavio:

- Pevao sam svima, Bati Živojinoviću, Bikoviću sam trebao da pevam, dobio je dete, ali nisam mogao da stignem. Obožavam ga kao glumca - otkrio je on.

Folker je rekao da nije u dobrim odnosima sa sinom i naglasio da se tu ništa neće promeniti.

- Tačno je da ne govorimo i tako će i ostati. Pomagao sam mu i želeo je da uspe u ovom poslu, ali on je neradnik i lenj. A postoji još jedan mnogo jači razlog koji ne želim da otkrivam za javnost - rekao je folker u emisiji "Premijera Vikend specijal".

Podsetimo, pevač se svojevremeno suočio s velikim zdravstvenim problemom zbog kojeg je bio i u bolnici, a borba za život je trajala tri pune nedelje. U pitanju je bio period kada je bio zaražen korona virusom, a i danas se seća koliko mu je loše bilo.

- Mislio sam da je grip kao i svaki drugi i da je cela priča preuveličana u javnosti. A onda sam se zarazio. Nisam imao simptome uobičajene za koronu, kao što su temperatura ili suvi kašalj. Moji su bili mnogo gori. Toliko sam bio malaksao da nisam imao snage ni da ustanem iz kreveta. Verujte mi da sam u jednom trenutku izgubio pamćenje, nisam znao ni kako se zovem! Bilo je baš strašno! Nekoliko puta sam padao u nesvest i bilo mi je jasno da je situacija ozbiljna - ispričao je Ljuba svojevremeno za Kurir.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading