Svadba Darka Lazića
Foto: Alo/Masanori Jošida

Folk pevač Ljuba Aličić poseduje luksuznu kuću u Šapcu, za koju se priča da je jedna od najskupljih na estradi, uzimajući u obzir i opremanje iste.

Pevač tamo živi sa porodicom, a sada je ekipa emisije "PaparacoLov" posetila njegov rodni kraj.

Oni su popričali sa komšijama koje za pevača imaju samo reči hvale, iako ističu da su oni potpuno drugačiji, estradni svet, od njih.

- Nemamo mi veze sa njim, oni su drugi svet, estradni umetnici... - rekao je jedan komšija, dok drugi dodaje:

- Ima dva sina. Dobar je, ja ga znam već dugo.

Ekipa pomenute emisije srela je slučajno i Ljubinu sestru koja je progovorila o njegovog životu i da li ih posećuje.

Dobar je za svoju decu, a tek za nas. Kad ima vremena dođe da nas poseti, on je radan čovek. Za mene je moj brat najbolji - rekla je folkerova rođena sestra.

Podsetimo, pevač Ljuba Aličić živi u vili u Šapcu, a vrednost ove nekretnine je oko pola miliona evra.

Aličić svoj životni prostor deli sa suprugom Željanom i sinovima, a kako je jednom prilikom ispričao, za svoj dom donosio je nameštaj iz inostranstva.

- Evo vidiš ovo je moja kuća, tu ja živim. Putovali smo davno po Americi i donosili porcelan. Iz Egipta smo donosili nameštaj, ima mnogo vrednosti u njemu - rekao je svojevremeno pevač u emisiji "Premijera-vikend specijal". 

Na prvi pogled se stiče utisak da je cela kuća od zlata. Žutozlatna boja zidova, zlatnozeleni nameštaj, kao i jastučići koji se sijaju odaju utisak luksuza i bogatstva. Ipak, u domu pevača preovladava i crvena boja koju nose ukrasi, činije i ramovi na zidovima. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading