VANJA GORČEVSKA
Foto: Alo/Foto: Alo!

Čitav region šokiran je svirepim ubistvom 14-godišnje devojčice Vanje Đorđevske iz Skoplja, koja je nestala 27. novembra.

Mala Vanja pronađena je 3. decembra u jednom zaseoku na obodu glavnog grada Severne Makedonije. Za njeno ubistvo sumnjiči se pet osoba, među kojima je i njen otac koji negira da je umešan, a glavni osumnjičeni je Ljupčo Paleski Palčo, koji se nalazi u bekstvu.

Povodom njenog ubistva oglasile su se mnoge poznate ličnosti, a među njima je i Vuk Mob.

- Pa gde će vam duša, ljudi. Dete od 14 godina, šta je ona kome skrivila?! Neka počiva u miru, a tim ljudima želim da umru u najgorim mukama - poručio je Mob na Instagramu.

Podsetimo, prema navodima tužioca, Vanja je ubijena 27. novembra oko 10 časova, a prema iskazu osumnjičenih, dete je likvidirano "jer su stvari izmakle kontroli".

Majka, kao i svi građani Severne Makedonije nadali su se da je Vanja živa i za njom je bila organizovana opsežna potraga. Nestanak devojčice digao je na noge čitav Balkan, a informacije o njoj kao i njene fotografije deljene su na društvenim mrežama.

Međutim, osumnjičeni su nakon ubistva navodno želeli da i dalje traže otkup. Prema informacijama, Vanjina majka je bila prodala stan i hteli su da od nje traže pare. Ipak, nije poznato koju količinu novca su želeli da traže za devojčicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading