Rajko Šerifović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Početkom decembra pop zvezda Marija Šerifović postala je mama preslatkog dečaka Marija. Naime, dečaka je rodila surogat majka, a osim Marije, uzbog prinove u porodici presrećni su i njeni roditelji - majka Verica i otac Rajko Šerifović.

Verica se na dan kada je Marija obelodanila da je dobila sina kratko oglasila i zahvalila svima na čestitkama. A sada se lepim vestima javno pohvalio i srećni deda Rajko koji ne krije koliko je srećan zbog naslednika.

- Oni su još u Americi, ali sam uzbuđen, kako ne... Dolaze pred Novu godinu, pa ću videti. Ali kako da ne, radovaću se kad ga budem uzeo u ruke, kad ga budem stavio u krilo... Jedva čekam ta osetim taj osećaj! Kaže mi moja Marija da je crn i da ima plave oči, to je strašna kombinacija - ističe Rajko na samom početku razgovora, te se osvrnuo i na obeležavanja babina:

- Što se tiča babina, ne znam da li će to biti u Beogradu ili Kragujevcu, ali sigurno sledi veliko slavlje. O svemu, naravno, odlučuje Marija, da li će biti ovde kod nas ili u Beogradu, meni je bitno samo da svog unuka uzmem u ruke. Stiže paket za njega sutra iz Švajcarske, specijalan poklon za mog unuka... Ma, biće puno poklona, hvala Bogu - izjavio je Rajko za Republiku.

Podsetimo, Rajko je imao velike zadravstvene probleme koje mu je prouzrokovao koronavirus. Srećom, uz pomoć lekara, ali i uz brigu ćerke Marije, muzičar se sada oseća dobro i spreman je da gaji unuče.  Marija je imala nesuglasice sa ocem, ali to je sada iza njih. Neka im je sa srećom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading