KAŽU DA SAM PUNA KEŠA...  Šok! Bivša rijaliti učesnica prodala nošeni veš za 16.000 evra?
Alo

Rijaliti učesnica Ava Karabatić, je ime koje već godinama intrigira javnost.

Sa svojim učešćem u raznim rijaliti programima, ona je stekla reputaciju jedne od najiskrenijih i najprovokativnijih ličnosti na domaćoj medijskoj sceni.

Međutim, javnost je ostala šokirala kada se saznalo da je Karabatićeva prodvala nošeni intimni veš, i to za cifre od kojih bi se mnogima zavrtelo u glavi.

- Ti si svoje nošene gaćice za 16.000 evra, a brushalter za 13.200 evra? - pitala je voditeljka jedne emisije, 

- Hoćemo li potvrdili ili ne, šta je istina? Kažu da sam puna keša, ali ja sam puna zdravlja, optimizma i ljubavi - nasmejala se nekadašnja rijaliti učesnica prekinuvši tok emisije, te tako izazvala različite reakcije i komentare javnosti.

Inače, tokom svojih pojavljivanja u rijaliti programima, Ava je uvek bila prepoznatljiva po svojoj iskrenosti i direktnosti. Nikada se nije libila da iznese svoje mišljenje, bez obzira na to koliko kontroverzno ili provokativno ono bilo. Njen odnos prema medijima i javnosti je uvek bio intrigantan, što je i razlog zašto se i danas nalazi u centru pažnje.

Podsetimo, starleta i nekadašnja rijaliti učesnica Ava Karabatić kaže da se skida i snima za sajt za odrasle "Onlifans" i da njen otac nema pojma za to kakav sadržaj tamo plasira.

- Posle izlaska s klinike za odvikavanje nije mi bio fokus na traženju posla, nego na tome da se maksimalno posvetim zdravlju. "Onlifans" imam odranije, samo sam nastavila da izbacujem sadržaj. Malo se snimam, malo se slikam, to su erotske fotke, ništa vulgarno. To maltene jeste porno-sajt, ali ja ne izbacujem ništa s muškarcima, radim sve solo i tu mi kaplje neka zarada. Otac, naravno, nema uvid u to šta izbacujem, i ne treba da ima, ali zna da sam na ovom sajtu aktivna. Kad se bude pojavio posao koji je za mene, tada ću da radim. Sada sam još na lekovima za odvikavanje od alkohola i preče mi je da skroz ozdravim. Ima vremena za posao - istakla je Karabatićeva nedavno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading