NASTRANO MI JE: Ava Karabatić javno prokomentarisala previše prisan odnos sa svojim ocem
Alo

Ekskluzivno, voditeljke, novinarke i autorke emisije u novom luksuznom formatu  “Showbliz”, Miljana i Nevena Arsić ,ugostile su na Hype televiziji, bivšu rijaliti učesnicu i starletu, Avu Karabatić.

Nova verzija emisije, sa skandaloznim gostima i šokantnim temama, dobila je novo ekskluzivno ruho, ali je i produženo vreme emitovanja “Showbliz” sa našim novinarkama, autorkama  i voditeljkama, bliznakinjama, Miljanom i Nevenom Arsić.

Tokom emisije bliznakinje, voditeljke emisije “Showbliz”, dotakle su se i teme njenog odnosa sa ocem, Ivicom Karabatićem.

Naime, spekulisalo se i dosta njih je komentarisao njen odnos sa ocem, kao previše prisan, do te mere da ju je čak i navodno slikao obnaženu:

To nije istina, nikada nije objavio moje nage fotografije - rekla je Ava u “Showbliz” emisiji i dodala:

– Meni je moj otac sve, i prijatelj i tata i tu kada imam ljubavne probleme, uvek i de sa mnom i podržava me, podržao me je i sada u ovoj borbi i mnogo sam mu zahvalna. Toliko se brinuo za mene da je i sam oboleo, imao je problema sa kičmom i drastično je smršao. Sada je mnogo bolje - rekla je Ava u emisiji “Showbliz”.

UKOLIKO ŽELITE DA PROČITATE JOŠ EKSKLUZIVNIH VESTI IZ EMISIJA “SHOWBLIZ”, KLIKNITE NA LINK OVDE.

Emisiju “Showbliz” gledajte svake subote u 18 časova na televiziji Hype, dok u isto vreme na Youtube kanalu Hype televizije možete gledati premijeru kada je omogućeno i komentarisanje našeg gosta i tema tokom emisije. Ukoliko, ipak, propustite “Showbliz", subotom u 18 časova, reprizni termini Vas očekuju već u ponedeljak u 13 časova i u četvrtak u 22 časa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading