Ava Karabatić
Foto: Alo/Alo

Starleta Ava Karabatić prijavila se za parlamentarne izbore! Rijaliti učesnica, voditeljka i pevačica, od sada će se baviti i politikom.

Ava Karabatić

Alo

 

Ava je za Alo! otkrila sve detalje o svojoj kandidaturi, a na samom početku je istakla kako je došla na ideju da se prijavi.

- Jeste, istina je, prijavila sam se sa parlamentarne izbore. Ideja za to je došla još pre nekoliko godina, 2019. kada sam se kandidovala za predsednika. Međutim, tada mi je sve to bilo zabavno i smešno, a sada sam sazrela i uozbilila sam se, dosta me je promenilo lečenje od alkoholizma na kom sam bila. Moram da se pohvalim, već nekoliko mesei sam trezna i shvatila sam da nešto ovde ne valja, da nešto u državi treba menjati, pa zašto da onda sedim skrštenih ruku? - istakla je Karabatićeva, pa otkrila da joj politika nije sasvim strana:

- U školi sam imala predmet Politika i vladarstvo, tako da znam dosta o tome. Inače, nisam se školovala za politikologa, a malo ko zna da sam završila Filološki fakultet na kom sam studirala italijanski jezik. Htela sam postati profesorka, ali sam tada bila u vezi sa jednim momkom i došlo je do kraha ljubavi, nakon čega sam se preselila u Beograd i okušala sreću u rijalitiju. No, da se vratim na temu. Imam dva slogana za moju kampanju koju vodim isključivo ja, sama, bez ikoga, bez stranke. Moji slogani su "Otrezni se" i "Fer igra". Prvi slogan je dublja šala, zbog mog lečenja, a i zbog kompletne svesti naroda, savetujem im da se svi otrezne i gledaju na stvari realno. Što se drugog slogana, e to je naziv moje nove pesme, dueta sa Tomasom, koji sam snimila prošle nedelje.

Upitali smo Avu kako postiže sve obaveze, s obzirom da se trenutno posvećuje i muzici i politici.

Ava Karabatić

Alo

 

- Snimanje pesme je završeno. Iskreno, naradili smo se kao konji. Sada sam fokusirana na kampanju, a onda ćemo i da snimimo spot. Planiram da nastavim da se bavim i jednim i drugim, a iskreno, nedostaje mi i voditeljstvo. U rijaliti se bih vraćala, ali naš sabor je, ja to oduvek pričam, jedan veliki rijaliti! Samo se svađaju, dreče, gledaju korist, samo obećavaju, a ništa ne odrade... Sve je isto kao u rijalitiju, a ja sam dobar rijaliti igrač. Bila sam u "Survajveru, "Velikom bratu", "Parovima", koje sam kasnije i vodila... Velika mi je želja da se vratim u Beograd i nastavim karijeru. Trenutno moj tata brine da li redovno pijem lekove i da li sam trezna, tako da je to nemoguće. Te pilule se piju godinu dana, tako da posle mog definitivnog izlečenja dolazim ponovo u Beograd, jer pruža mnogo više mogućnosti od Splita - rekla nam je starleta koja bi volela i da se nađe na bioskopskom platnu i pokuša da započne i glumačku karijeru.

Nije tajna da Karabatićeva ima dosta fanova iz Srbije, te nam je otkrila da li misli da će joj Srbi dati glas na izborima.

Ava Karabatić

Alo

 

- Jako volim Srbiju. Volela bih da gostujem u nekoj političkoj emisiji, kod vas je to zastupljenije i da kažem šta imam. Mada, meni svakog dana stižu poruke podrške, kako od omladine, tako i od starije populacije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading