Marta i Mile
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Pevačica i supruga Mileta Kitića, Marta Savić, otvoreno je pričala o svom životu u Dominikani, kao i o braku sa folkerom.

Naime, ona je na samom početku priznala šta ju je privuklo tamo i otkrila kako izgleda njen prosečan dan.

- Volim sunce i more. Poznato je da sam putovala svake zime na neku daleku sunčanu destinaciju, ali sam se zaljubila u Egipat i Dominikanu. Kad god sam mogla odlazila sam u te zemlje. Poslednjih godina ne samo zbog uživanja, već i zbog zdravlja. Desilo se da sam za vreme Kovida ostala zarobljena u Dominikani u koju sam došla na 3 nedelje, ali sam ostala šest meseci. Tada sam shvatila da ovde moram da svijem dom. Ostvarila sam tu želju i srećna sam zbog toga, jer život koji sada vodimo je potpuno drugačiji rekla je ona i dodala:

- Hedonista sam i noćna ptica. Dugo spavam i moj dan počinje u podne. Nakon ustajanja se prošetam do plaže, koja je udaljena 5 minuta od stana. Imam ovde puno prijatelja sa kojima odlazim u izlaske ili, pak, pripremamo večeru kod kuće. Ispunim dan i izletima, masažama, tretmanima... Trudim se da maksimalno uživam - priznala je Marta, a onda se dotakla i braka sa Miletom.

- Mile i ja se ne svađamo. Ne mogu da se setim kada smo se oko nečega raspravljali. Možda kada je Elena bila mala. Srodili smo se posle ovoliko godina zajedničkog života. Razumemo se i kada ćutimo. Jedno drugom smo ljubav i podrška i ove godine planiramo da se venčamo u crkvi - istakla je ona i otkrila kako se nosi sa svim pričala o njihovom braku, a koje se spominju u javnosti.

- Ne živim u prošlosti i ne analiziram. Ne razmišljam o tome šta je bilo. Žrtve su oni koji se vraćaju nazad. Oni su nezadovoljni i za to krive druge. Na sebe gledam kao na ženu koja je živela život i radila onako kako sam mislila da treba. Biti žena i majka je požrtvovano samo po sebi. Iz tog razloga, zasluženo, mogu da budem ono što želim i da se posvetim sebi - istakla je pevačica i dodala:

Rekla sam na početku razgovora da mi je "ravno do Kosova," šta se priča. Prošli smo sve faze života i zaslužili smo da živimo slobodno i opušteno. Otvoreni smo jedno prema drugom i došli smo u te godine kada želimo da živimo u miru, bez suvišnih pitanja. Život nam je dovoljno turbulentan zbog posla, a biti uspešan sve ove godine nije lako. Zajedno smo i kad nismo. Svaku odluku donosimo u dogovoru. Možda smo drugima čudni, ali ja bih rekla da smo i više nego normalni - dodala je Marta i otkrila da je Miletu sve oprostila.

- Sve sam mu oprostila i sve bih mu oprostila. Na kraju krajeva, nemam ni šta da opraštam jer imam čoveka koji me voli - priznala je Savićeva za Informer.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
МазГови

04.01.2024 16:26

...немој више молим те расплакаћу се...О драги Боже како си ти лепа...