MARTA SAVIĆ SE VRATILA U SRBIJU NAKON GODINU DANA! Pevačicu sačekali ćerka i zet, a evo šta je imala da kaže posle duže medijske pauze
Foto: Printscreen/instagram

Marta Savić i Mile Kitić u Dominikanskoj Republici imaju skupocenu nekretninu, u kojoj pevačica često boravi. Vrativši se, međutim, posle godinu dana u Beograd - na aerodromu su je sačekali ćerka Elena i njen dečko Mihailo Vujić, poznatiji kao Mixa, napominju mediji, pa su svi zajedno i ispozirai pred okupljenim fotoreporterima.

Pali su i čvrsti zagrljaji, a Marta se tokom razgovora sa sedmom silom dotakla svoje naslednice, te otkrila da li postoji nešto što joj ona zamera

-Nisu mi stigli koferi, kasnila sam, da ne mislite da sam bila godinu dana sa malim koferom - počela je Savićeva, pa nastavila:

-Elena voli i mamu i tatu, mi smo jedno. Ne zameram joj ništa! Sve što je trebalo da joj zameram je bilo do njene pete godine. Ponosna sam, kao i svaka majka. Ona zna sve bolje od mene. Nisam stroga što se tiče njenih partnera - naglasila je ona.

Podsetimo, Elena uživa u romansi s Mixomstariji četiri godine od nje i rođen je u Aranđelovcu.

 

Njegov muzički pravac je rep, kao i trep i snimio je nekoliko pesama koje su naišle na sjajan prijem kod publike. Jedna od njih svakako je duetska pesma „Mesto na plaži" koju je uradio s Rastom.

O njegovom ljubavnom životu se ne zna mnogo osim da je bio u vezi sa voditeljkom Jelenom Nikolić, poznatijom pod nadimkom Kontrakulturna. Retko su se eksponirali u javnosti, tu i tamo bi davali zajedničke intervjue... Jednom prilikom, Mixa ju je javno nazvao „svojom prelepom katastrofom.

PEDESET NIJANSI SIVE NA ZORIČIN NAČIN! Pevačica otkrila sve o filmskoj ljubavi sa Dzukelom, detaljima šokirala zadrugarke

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading