Metju Peri
Foto: Alo/Profimedia

Uprkos početnim toksikološkim izveštajima koji pokazuju da je Metju Peri bio negativan na fentanil ili 'met', njegova bivša devojka, Kejti Edvards, kaže da se te činjenice ne poklapaju sa pravom istinom o detaljima njegove smrti.

- Rekli su da na licu mesta nema lekova protiv bolova na recept, što me ne čudi, jer on ne bi ostavio drogu unaokolo - rekla je Edvards.

Kako je ranije saopšteno, istraga nije pronašla nikakve nedozvoljene supstance u kući glumca, samo nekoliko lekova na recept.

- Bio je paranoičan i sve bi ih uzeo, tako da ne bi ostavio nijedan dokaz, a onda bi otišao da uzme još kada bude spreman - objašnjava Edvards svoje sumnje.

Ona takođe veruje da je Perijeva poslednja objava na Instagramu imala nagoveštaje koji ukazuju na njegov mogući povratak zavisnosti.

U stvari, poslednji post komičara na Instagramu, snimljen pet dana pre njegove smrti, bio je njegov snimak u đakuziju sa kratkim opisom:

- Oh, od masaže toplom vodom se osećaš tako dobro? Ja sam Matman - 

Prema Edvardsu, Perijeva upotreba "Mattmana" je navodno bila znak da se zvezda "Prijatelja" ponovo drogira.

- To sa Metmanom nije bilo nešto što je radio dok je bio trezan. Metman bi izlazio kada nije bio i osećao se nepobedivo. Bio sam blizak kada je bio na drogama, iako se nisam drogirao sa njim, i ako Rekao sam da treba da prestane da se drogira, on bi rekao: 'Ne, ja sam Matman'" - tvrdi Edvards.

 

 

Ona govori i o tome kako je Peri voleo da bude u vodi kada je pio alkohol ili se drogirao, navodeći da ga je bivši komšija jednom pronašao golog i drogiranog u svom bazenu.

- Morala sam da odem tamo i da ga izvučem iz komšijskog bazena. Imao je nešto što ga je vezalo za vodu dok se drogirao - tvrdi ona i dodaje da je Peri navodno "uvek sam" kada se drogirao.

Predstavnik Perrija nije odmah odgovorio na zahtev portala "PageSix" za komentar.

Podsevimo, bivša devojka Metjua Perija, Kejti Edvards, pretpostavlja da je zvezda serije "Prijatelji" posrnula pre smrti, odnosno vratila se opijatima.

"Znam Metjua i znam da se ne bi tek tako udavio. Mislim da je uzimao tablete u nedelji koja je prethodila tragediji", rekao je Edvards za britanski San. Bivša manekenka kaže da je nakratko izlazila s Perijem 2006. godine nakon što su se upoznali na sastanku Anonimnih alkoholičara. Tvrdi da su ostali bliski nakon što je njihova romansa prekinuta i da je ona radila kao njegova pomoćnica 2011. Peri je 28. oktobra pronađen mrtav nakon što se udavio u đakuziju u svom domu u Los Anđelesu. Imao je samo 54 godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading